VIDEO: Peter Cmorik predstavuje videoklip Dnes to príde

NETKY.SK • 2 Február 2020, 09:10 • 2 min
VIDEO: Peter Cmorik predstavuje videoklip Dnes to príde

BRATISLAVA - Populárny spevák Peter Cmorik predstavuje nový videoklip k piesni Dnes to príde.

slovakia

left justify in out

Videonovinka plná adrenalínu a rýchlej jazdy na motokáre zachytáva i desivú nehodu speváka. Obľúbený interpret netají, že pár kolízií už má za sebou aj v reálnom živote. Hoci sa pri nich nikdy nikomu nič nestalo, zvuk nárazu a emócie s ním bezprostredne spojené mu navždy ostanú znieť v ušiach. TASR o tom informovala PR manažérka Janka Marczellová.

 

img

 

Nakrúcanie klipu

Nakrúcanie klipu vyšlo podľa speváka na jednotku. „Bol to skvelý deň, počasie nám vyšlo dokonale a vyšantili sme sa ako malí chalani. Laco Rychtárik točil naše jazdy a prestrihával hrajúcu kapelu v záberoch, aké vie urobiť len on sám,“ uviedol pre médiá päťnásobný slovenský zlatý slávik.

 

Hudobník netají, že s výsledkom je nanajvýš spokojný a neveril, že hranie na slávnostnom otvorení vonkajšej motokárovej dráhy GoCat v Orechovej Potôni, z ktorého skrsol nápad natočiť tento klip, dopadne tak dobre.

 

Samotné pozadie vzniku piesne predstavuje o poznanie menší adrenalín. Skladba totiž vznikla v domácom štúdiu Petra Cmorika, kde vôbec po prvý raz nahrávali živé bicie s bubeníkom kapely Maťom Tomešom. „Text sa mi podarilo napísať relatívne rýchlo a stal sa z neho kvázi motivačný song. Ten sa úplne hodí pre tých, ktorí na niečom fakt pracujú a denne sa snažia zo všetkých síl dosiahnuť svoj cieľ a uspieť,“ prezradil dvojnásobný otec Cmorik.

 

 

 

 

Hudobné novinky

V závere minulého roka vydal spevák s kapelou prvú vianočnú pieseň Vianočný punč, v úvode roka predstavuje skladbu Dnes to príde. V dobre našliapnutom tempe pokračuje a fanúšikovia kapely sa môžu tešiť na množstvo noviniek. „Rok 2020 bude pre nás určite prelomový. A to minimálne tým, že sa plnou parou púšťame vpred do tvorby a realizácie nových singlov. Posledné dva roky sa v našej zostave niesli v znamení baby boomu, pre čo išla tvorivá práca mierne bokom. Venovali sme sa výlučne koncertom a našim rodinám,“ povedal spevák, pre ktorého bude rok 2020 životným míľnikom aj preto, lebo v marci oslávi rovnú štyridsiatku.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies