VIDEO Futbalista v Nemecku vtrhol z tribúny na ihrisko a napadol hráča súpera

NETKY.SK • 24 September 2015, 15:43 • 2 min
VIDEO Futbalista v Nemecku vtrhol z tribúny na ihrisko a napadol hráča súpera

BERLÍN - Nemecká polícia v stredu neskoro večer vypočula dvoch futbalistov po incidente v tretej nemeckej lige. Jeden z nich na konci stredajšieho duelu medzi Osnabrückom a Preussenom Münster (2:2) vtrhol z tribúny na ihrisko a sotil do hráča, ktorý mu vlani spôsobil zranenie.

slovakia

left justify in out

Tom Christian Merkens vybehol na trávnik v 92. minúte zápasu, keď sa domácim v emóciami nabitom vestfálskom derby podarilo vyrovnať na 2:2. Potom napadol hrača Münsteru Amauryho Bischoffa, ktorý mu v apríli 2014 faulom spôsobil zlomeninu členka. Merkens odvtedy súťažne nehrá a na základe pooperačných komplikácií je jeho budúcnosť v aktívnom futbale neistá, informovala agentúra DPA.

 

Mekens sa obhajuje, že chcel iba oslavovať so strelcom gólu. Bischoff sa nechcel k prípadu vyjadrovať. "Na videu je všetko vidieť," uviedol stručne pre médiá. Funkcionári Osnabrücku sa už Bischoffovi ospravedlnili a čin svojho dlhodobo zraneného hráča odsúdili. Napriek tomu môžu očakávať od zväzu trest.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies