VIDEO Fenku nebavilo čakať na pána, každý deň chodí autobusom do parku sama

NETKY.SK • 21 Jún 2017, 14:40 • 2 min
VIDEO Fenku nebavilo čakať na pána, každý deň chodí autobusom do parku sama

SEATTLE – Mesto Seattle má rozkošnú štvornohú celebritu, ktorá prekvapila svojími schopnosťami.

slovakia

left justify in out

Fenka Eclipse je pravidelnou pasažierkou miestneho autobusu v Seattli, avšak pána s ňou nestretnete. Chodí sa totiž do vzdialeného parku venčiť sama.

 

Samostatné cesty miešankyne labradora a mastifa začali v jeden osudný deň, keď ju omrzelo čakať na zastávke na svojho večne fajčiaceho majiteľa Jeffa Younga.

 

Keď vtedy prišiel ďalší autobus, Eclipse do neho naskočila a odviezla sa do parku sama. Vydesený Jeff ju potom našiel v parku a ostal poriadne prekvapený. Neskôr však zistil, že sa na svoju múdru fenku môže spoľahnúť a pokojne si fajčiť, koľko chce.

 

Eclipse vie presne, kde má vystúpiť a v autobuse častokrát sedí na sedadlách ako ľudia. Cestujúci touto linkou si na ňu zvykli a vždy sa prítomnosti milého chlpáča potešia.

 

 

Policajti tvrdia, že by mala byť na vodítku, no nie sú veľmi prísni. Psy sú vo verejnej doprave Seattlu povolené a tak prižmúrili oči.

 

Eclipse má dokonca na Facebooku aj vlastnú stránku, kde sa píše, že miluje mestský život a zážitky v psom parku Belltown.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies