VIDEO Dcéra ukrajinského oligarchu autom zmasakrovala päť ľudí, z väzenia sa možno vykúpi

NETKY.SK • 26 Október 2017, 14:37 • 2 min
VIDEO Dcéra ukrajinského oligarchu autom zmasakrovala päť ľudí, z väzenia sa možno vykúpi

CHARKOV – Ukrajinou otriasla mimoriadne tragická dopravná nehoda, kde úplne zbytočne zomrelo päť chodcov a šesť ďalších utrpelo zranenia. Má ich na svedomí 20-ročná Elena Zaitseva, dcéra bohatého ukrajinského podnikateľa.

slovakia

left justify in out

Elena 18. októbra vo večerných hodinách na svojom Lexuse preletela na červenú, vrazila do iného auta a doslova „rozmetala“ po chodníku skupinu ľudí, čakajúcich na semafór.

 

Päť ľudí zomrelo na mieste, šesť ďalších bolo zranených, z nich dve ženy veľmi vážne. Medzi obeťami bolo aj 15-ročné dievča.

 

Zrážka je zachytená približne v druhej minúte videa:

 

V súčasnosti je známe, len to, že Zaitseva zatiaľ dostala dva mesiace odňatia slobody a odobratie vodičského  preukazu.

 

Obviňujúca strana  na základe analýzy vyšetrovania uviedla, že v čase nehody boli v tele zadržanej osoby známky po omamných látkach.

 

img

 

„Ja a všetci ostatní, ktorí videli video, si kladieme otázku: Prečo sa vodička ani len nesnažila spomaliť pred tým, ako k zrážke došlo?“ napísal na Facebooku člen kolégia Ministerstva vnútra Ukrajiny.

 

Neskôr sa vďaka kamerovým záznamom zistilo, že Elena sa v ten večer pretekala so svojim kamarátom/tkou. Vyšetrovatelia sa snažia zistiť totožnosť druhého pretekára.

 

Ako je už z histórie známe, zákony väčšinou neplatia pre všetkých rovnako. Bohatí ľudia sú po vražde väčšinou „nevinní“ a nepotrestaní. Uvidíme, ako súd rozhodne o Elene. 

 

img

 

img

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies