VIDEO Chára sa pobil s Boyleom, rozhodol aj o výhre Bostonu proti Rangers

NETKY.SK • 30 November 2013, 10:49 • 2 min
VIDEO Chára sa pobil s Boyleom, rozhodol aj o výhre Bostonu proti Rangers

BOSTON/FILADELFIA - Slovenský hokejový obranca Zdeno Chára bol ústrednou postavou piatkového duelu zámorskej NHL medzi jeho Bostonom Bruins a New Yorkom Rangers.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný kapitán "medveďov" sa podieľal na výhre svojho tímu 3:2 gólom a asistenciou, jeho zásah z 52. minúty mal navyše prívlastok víťazný. Okrem dvoch bodov sa stihol v záverečnej tretine aj pobiť s Brianom Boyleom, v zápase zaznamenal okrem toho dve plusky a celkovo sedem trestných minút. Po 26-ich odohratých stretnutiach v základnej časti má Chára na konte 11 bodov za šesť gólov a päť asistencií.

Návrat Meszároša
V úvodnom piatkovom stretnutí hráči Filadelfie Flyers vydreli nad Winnipegom Jets víťazstvo 2:1. "Letci" viedli po zásahoch Scotta Hartnella a Seana Couturiera v oslabení už 2:0, hosťom sa podarilo v 53. minúte už len skorigovať skóre zásluhou Čecha Michaela Frolíka. Do zostavy Flyers sa vrátil slovenský obranca Andrej Meszároš, počas 12:47-minútového pobytu na ľade si pripísal dva strelecké pokusy ako i dva dvojminútové tresty.

 BOSTON - NY RANGERS 3:2 (1:2, 0:0, 2:0)

Góly: 12. Marchand (CHÁRA, Eriksson), 42. Bergeron (Marchand, Boychuk), 52. CHÁRA (Krejčí) - 14. Nash (Richards, Hagelin), 15. McDonagh (Brassard, Callahan). Brankári: Rask - Lundqvist, strely na bránku: 28:19.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies