VIDEO Cestovná kancelária ponúka dobrodružné výlety, finálna destinácia je však neznáma

NETKY.SK • 28 Júl 2017, 14:01 • 2 min
VIDEO Cestovná kancelária ponúka dobrodružné výlety, finálna destinácia je však neznáma

Americká cestovná kancelária organizuje zájazdy, ktorých cieľová destinácia je prekvapením.

slovakia

left justify in out

Je obdobie dovoleniek a nejeden z nás to ešte stále nemá tak celkom premyslené. Mnohí sa spoliehajú na last minute, iní podniknú len menšie výlety po okolí. Podrobné plánovanie výjazdu je občas naozaj potrebné, ale keby nebolo také vyčerpávajúce!

 

Istá americká cestovná kancelária to vyriešila. Svojim klientom ponúka „tajomné“ trojdňové zájazdy. Zájazd vybavia kompletne od letenky, cez ubytovanie, až po poskytnutie tipov na miestne atrakcie a to všetko za výbornú cenu. Háčik je však v tom, že cestujúci do poslednej chvíle nevedia, kam vlastné idú.

 

Tieto výlety rozhodne nie sú pre ľudí, ktorí nemajú dobrodružné sklony. Cestovná kancelária od vás potrebuje len požadovaný cenový limit a niekoľko destinácii, kam by ste sa chceli ísť pozrieť. Následne však môže vybrať niečo úplne iné!

 

Pred odchodnom dostane cestujúci niekoľko informácii týkajúcich sa presunu. Zhŕňajú najmä letisko, odkiaľ odlieta, čas odletu a predpoveď počasia v cieľovej destinácii. Poštou tiež obdrží obálku, ktorú ale smie otvoriť až na letisku po absolvovaní všetkých kontrol. Práve v nej sa nachádza údaj o tom, kam odchádza. Sú v tam tiež pokyny týkajúce sa ubytovania a zoznam miestnych atrakcii.

 

Cestovka zatiaľ funguje len v Amerike. Môže sa však popýšiť množstvom spokojných zákazníkov. A záujemcovia, ktorí nemajú radi stereotyp, stále pribúdajú. Ostáva len dúfať, že čoskoro sa podobný nápad objaví aj u nás.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies