VIDEO Brazília sa teší, Neymar nastúpil a dal víťazný gól

NETKY.SK • 3 Jún 2018, 21:14 • 2 min
VIDEO Brazília sa teší, Neymar nastúpil a dal víťazný gól

BRATISLAVA - Futbalisti Brazílie vyhrali v nedeľňajšom prípravnom stretnutí pred MS 2018 nad Chorvátskom 2:0. K triumfu "kanárikov" na liverpoolskom štadióne Anfield prispel skvelým gólom Neymar, ktorý sa na trávniky vrátil po zranení pravej nohy.

slovakia

left justify in out

Neymar nastúpil na ihrisko v druhom polčase a po "slalome" v šestnástke súpera v 69. minúte sa šikovne uvoľnil a prudkou strelou otvoril skóre. Predtým absentoval od konca februára, keď sa v drese Paríža St. Germain zranil a začiatkom marca sa podrobil operácii zlomenej kostičky na pravom chodidle. Triumf Brazílčanov podčiarkol v tretej minúte nadstavenia na svojom domovskom klubovom štadióne Roberto Firmino.

 

Brazílčania sa do 8. júna budú na svetový šampionát pripravovať v Londýne, následne si 10. júna vo Viedni zmerajú sily s domácim Rakúskom. Päťnásobní majstri sveta sa na mundiale stretnú v základnej E-skupine so Švajčiarskom, Kostarikou a Srbskom. Súpermi Chorvátov v D-skupine budú Argentína, Island a Nigéria.

 

Kostarika v domácom prostredí zdolala Severné Írsko 3:0. Na MS sa Stredoameričania stretnú v E-skupine s Brazíliou, Švajčiarskom a Srbskom.

 

prípravný zápas pred MS 2018 - nedeľa:

 

Liverpool

Brazília - Chorvátsko 2:0 (0:0)

Góly: 69. Neymar, 90.+3 Firmino

 

San Jose

Kostarika - Severné Írsko 3:0 (1:0)

Góly: 30. Venegas, 46. Campbell, 66. Calvo

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies