Liečba vodou, alebo čo ste nevedeli o štruktúrovanej vode?

NETKY.SK • 24 Október 2023, 06:30 • 2 min
Liečba vodou, alebo čo ste nevedeli o štruktúrovanej vode?

BRATISLAVA - Dodnes je výraz „štruktúrovaná voda“ taký otrepaný, že takmer stratil svoj skutočný význam. A často to hrá do karát bezohľadným predajcom, ktorí vode na reklamné účely pripisujú neskutočné vlastnosti, aby predali svoj tovar drahšie.

slovakia

left justify in out

Ukázalo sa, že človek inšpirovaný príbehmi neznalého predajcu, no, kvôli vlastnej nevedomosti, si kúpi obyčajnú vodu o 10 alebo aj viackrát drahšiu. Zatiaľ čo každý má možnosť štrukturovať vodu doma. Najprv však musíte pochopiť podstatu problému.
O štruktúrovanej vode sa dá stručne a jednoducho povedať nasledovné. Bežná voda z akéhokoľvek zdroja obsahuje 5 % molekúl spojených s vodíkom. Zvyšných 95 % molekúl nie je spojených s vodíkom a nazývajú sa voľné molekuly. Po získaní takýchto informácií vyvstáva prirodzená otázka: zabezpečuje jej činnosť iba 5% molekúl vody, 95% molekúl vody sa žiadnym spôsobom nezúčastňuje na životných procesoch vody? Je veľmi pochybné, že hlavná a prevažná časť molekúl vody by v celkovej hmotnosti neplnila žiadnu funkciu. A skutočne sa ukazuje, že väčšina neviazaných molekúl má celkom jednoznačnú funkciu - uchovávanie informácií, schopnosť vstupovať do ďalších väzieb s molekulami vodíka. Čo to má za následok? Faktom je, že štruktúrovaná voda (voda s ďalšími vodíkovými väzbami) a neštruktúrovaná voda majú úplne odlišné výsledky interakcie s prírodou (človek, zviera, rastlina). Štruktúrovaná voda má pozitívny vplyv na životné prostredie a človeka.
Podľa výskumu Viktora Schauberga sú o vodnej turbulencii známe nasledujúce údaje. Voda prechádzajúca elektromagnetickým poľom čerpadla mení svoju štruktúru - dochádza k zmene vodíkových zlúčenín vody. Ide najmä o zmenu uhla medzi molekulami vodíka a kyslíkom. Tento uhol by sa mal rovnať 104,7 stupňa.
Rozdiel medzi elektromagnetickými osciláciami čerpadiel a vody je 6,4. Čerpadlo má indikátor 50 Hz a prírodná voda 7,8 Hz. Voda poháňaná čerpadlami v systémoch úpravy vody teda narúša prirodzenú frekvenčnú prácu vody. Zmena uhla vo vodíkových väzbách a frekvencie vibrácií molekúl vody vedie k nestabilite vodíkových väzieb.
Ako vznikajú vodíkové väzby? Molekula vody obsahuje rôzne nabité časti – plusy a mínusy, ktoré tvoria molekulárne väzby. Plusy sú priťahované k mínusom jednotlivých častí molekúl, ktoré tvoria takzvané zhluky. H2O je jedna molekula vody. Ideálny zhluk pozostáva z najmenej 912 molekúl H2O spojených navzájom ako nábojové hádanky do šesťuholníka.
Takto organizovaná voda (s malým počtom voľných, nenaviazaných molekúl) je štruktúrovaná. Štruktúrovaná voda je pripravená na správnu interakciu s ľudským telom. Čiže povedané jednoduchou slabikou, ľudské telo nemusí tráviť čas = silu na zachytávanie voľných molekúl vody a ich formovanie do zhlukov na prechod cez bunkové membrány ako cez colnicu. Štruktúrovaná voda je harmonickou súčasťou prírody, ktorá bola v takomto stave pred „technickým pokrokom“ ľudskej činnosti. Prečo sa snehové vločky (pevné skupenstvo vody) formujú do šesťuholníkov? Pretože plástová štruktúra vody zodpovedá harmónii vesmíru. Ako viete, mikrokozmos (atómovo-molekulárna úroveň) a makrokozmos (hviezdy, galaxie, vesmíry) žijú podľa rovnakých princípov. Rozdiel je len v mierke. Svedčí o tom známy výraz „Ako hore, tak aj dole“.
Princípy vedeckej činnosti sú založené na štúdiu javu s následnou schopnosťou tieto javy ovládať. Preto vedci po štúdiu štruktúry vody vytvorili príležitosť na jej štruktúrovanie. Uplatňovanie princípu turbulencie v špeciálnych komplexné čistiace systémy vody pri dodržaní všetkých ukazovateľov zodpovedajúcich prírodným, je možné štrukturovať vodu doma.

Vplyv štruktúrovanej vody na ľudský organizmus:

1) Normalizácia spánku2) Liečba periodontálneho ochorenia
3) Odstránenie cholesterolu z krvi
4) Normalizácia acidobázickej rovnováhy
5) Zmiznutie zubného kameňa
6) Vyrovnávanie krvného tlaku
7) Detoxikácia
8) Odstránenie plaku
9) Normalizácia metabolizmu
10) Liečba žlčníkových kameňov a nefrolitiázy štiepením kameňov


Štruktúrovanie vody ľudovými prostriedkami je známe ako zmrazovanie (kryštalizácia), po ktorom nasleduje rozmrazovanie (dekryštalizácia). Takáto voda je už dlho známa ako roztopená voda. A dá sa pripraviť mrazením v chladničke. Pri zmrazovaní sa molekuly vody zoraďujú do kryštálovej mriežky za účasti voľných molekúl vody, t.j. štruktúrovaný. Pri spätnom procese rozmrazovania sa molekuly vody môžu vrátiť do pôvodného stavu s veľkým množstvom voľných molekúl, alebo pri rozmrazovaní zostanú zachované štruktúrované zhluky vody. Kvalita procesu výroby vody z taveniny sa určuje v štádiu zmrazovania. Čím jasnejšie sa snehové vločky objavujú v geometrických tvaroch, tým lepšie je štruktúrovanie molekúl vody. A naopak, čím neforemnejšie alebo nejasnejšie, nepravidelne tvarované snehové vločky, tým menej úspešný bol príjem roztopenej vody a pri rozmrazovaní sa vytvorí veľa voľných molekúl vody. Každý pozná experimenty japonského vedca Nakaya Ukichiro, ktorý dával vode rôzne informácie vo forme hudby a slov, potom ju zmrazil a analyzoval geometrickú čistotu výsledných snehových vločiek. Tento proces je tiež štruktúrovaním roztavenej vody pred zmrazením. A môžete experimentovať sami s týmto druhom vkladania informácií do vody pred zmrazením. Všetky pozitívne emócie, akékoľvek milé myšlienky a slová, jemná klasická hudba slúži správnemu štruktúrovaniu vody. Negatívne, negatívne, zlé emócie, ťažký thrash a metalová hudba majú zlý vplyv na štruktúrovanie vody.
To však nie je všetko, čo sa dá povedať o štruktúrovanej vode. Štruktúrovaná voda je tiež druh flash disku s informáciami. Ako je to možné, pýtate sa. Áno, rovnako ako vypisujete informácie z počítača na iné médium pomocou funkcie bluetooth. Ide len o to, že ľudia sú zvyknutí používať takéto technické možnosti, no málokto bude vedieť vysvetliť, ako sa informácie dostávajú z počítača alebo telefónu na iné médium. A ani si nepoložia otázku. Jednoducho využívajú túto príležitosť bez rozmýšľania. Ak porovnáme v zjednodušenej verzii princíp umiestňovania informácie do vody a princíp umiestňovania informácie do technického objektu, tak v oboch prípadoch pôjde o princíp elektromagnetizmu. Vráťme sa k molekule vody: kyslík s „+“ a „-“ a vodík s „+“ a „-“. Toto sú polarity, z ktorých sa tvoria vyššie uvedené zhluky. Okrem toho je okolo atómov elektrónový oblak, ktorý má elektromagnetické pole, ktoré by ideálne malo byť na frekvencii 8,7 Hz, ako už bolo spomenuté vyššie. Akýkoľvek vzdialený prenos informácií (video, rádio, blesk, bluetooth) sú elektromagnetické vlny rôznych frekvencií. Činnosťou ľudského mozgu sú tiež elektromagnetické vlny, ako viete. Na základe tohto princípu psychika „nabíja“ (v skutočnosti štruktúruje) vodu. Túto tému podrobnejšie zvážime v článku "Sprisahania na vode." Všetky zázraky majú vedecké opodstatnenie, preto sa v 21. storočí otázky „veriť alebo neveriť“ nekladú. Kladú sa otázky „študovaný alebo neštudovaný“. Preto budeme pomaly otvárať rúška tajomstiev.
Voda je komplexný systém buniek (zhlukov), ktoré sú vzájomne prepojené elektromagnetickou väzbou. Pod vplyvom rôznych faktorov - psycho-emocionálny vplyv človeka, kontakt s minerálmi - je táto štruktúra schopná transformovať sa v rôznych formách. Tento jav sa nazýval „pamäť vody“.
Voda na nejakom ľudom neprístupnom vzdialenom ostrove alebo vo vnútrozemí tajgy obsahuje informácie o čistej panenskej prírode. Voda ovplyvnená ľudskou činnosťou nesie „otrávené“ informácie. Žiadne viacnásobné filtrovanie ho nedokáže urobiť skutočne „živým“, dokážu to iba polia schopné obnoviť jeho štruktúru.

A ona "počuje" a "vysiela"
Fenomén štruktúrovanej vody vytvára vedecký základ pre vysvetlenie javov, akými sú telepatia a jasnovidectvo. Ľudský mozog pozostáva z viac ako 90 % z vody, a preto je citlivým prijímačom elektromagnetických vĺn šíriacich sa v biosfére. To vysvetľuje aj jav, keď napríklad matka so synom alebo sestra a brat jemne cítia, v akom stave sa nachádzajú, pričom sú vo vzdialenosti niekoľko tisíc kilometrov.


Avšak nielen mozog, ale celé ľudské telo je zložitým systémom špeciálne štruktúrovaných molekúl vody – sú v bunkách a medzibunkovom priestore orgánov.
Fungovanie a samoobnovenie tohto systému priamo závisí od kvality vody, ktorú pijeme. To znamená, že všetky naše choroby sú výsledkom neštruktúrovanej, „mŕtvej“ vody, ktorá sa dostáva do našich orgánov.

Štruktúrovaná voda - Účinok na telo
Voda je hlavnou látkou na našej planéte, preto bez nej nie je možná existencia akejkoľvek formy života. Takmer 70% povrchu Zeme je pokrytých vodou. Zhodou okolností alebo vôľou Všemohúceho aj ľudské telo pozostáva z takmer 70% vody a slanosť extracelulárnej tekutiny približne zodpovedá obsahu soli v morskej vode.

Mozog 85% voda, srdce 75%, pľúca 86%, svaly 75%, krv 83%, obličky 83%, pečeň 96%. Ľudské telo obsahuje v priemere 4,555 litra vody! Voda je hlavným zdrojom energie pre všetky telesné funkcie.
Voda vytvára hydroelektrickú energiu v membránach všetkých buniek, vrátane tých, ktoré prenášajú nervové vzruchy. Navyše vďaka svojim hydrolytickým vlastnostiam rozkladá všetky živiny na primárne zložky, ktoré telo dokáže prijať a využiť, napríklad: bielkoviny na aminokyseliny, škroby na jednoduché cukry a tuky na mastné kyseliny. Voda odovzdáva svoju energiu týmto zložkám, ktorými sa telo živí. Voda okrem iného pôsobí ako lepidlo, ktoré spája bunkové membrány.

To všetko svedčí o jeho primárnej úlohe v energetickom metabolizme a realizácii fyziologických funkcií organizmu. Výsledky klinických a vedeckých štúdií dokazujú, že ľudské telo má mnoho rôznych spôsobov, ako vyjadriť svoju potrebu vody. V závislosti od toho, ktorá oblasť potrebuje vodu a v akom rozsahu, to môže telo signalizovať ostrými bolesťami alebo spustiť špeciálne programy na boj proti dehydratácii, ako je astma, alergie, vysoký krvný tlak, cukrovka, autoimunitné, pomaly sa rozvíjajúce vírusové a iné ochorenia.


Dnes výsledky mnohých štúdií ukazujú, že konzumácia štruktúrovanej vody má silný protirakovinový účinok.
Úloha štruktúrovanej vody v ľudskom tele:
Podporuje dodávanie kyslíka do buniek;
Prenáša živiny;
Poskytuje bunkovú hydratáciu;
Slúži ako tlmič nárazov pre kosti a kĺby;
Chráni kosti a orgány pred nárazmi;
Reguluje telesnú teplotu;
Odstraňuje odpadové produkty z tela;
Vyplavuje toxíny;
Zabraňuje adhézii (zlepovaniu) buniek;
Slúži ako mazivo na kĺby;
Zlepšuje bunkovú komunikáciu;

Udržuje normálne elektrické vlastnosti buniek;
Urýchľuje prirodzené procesy regenerácie v organizme.
Doktor Batmanghelidj, zakladateľ londýnskej kliniky, kde lieči vodou, viní mnohé moderné choroby z nedostatočného nasýtenia tela vodou.

Voda a soľ sú hneď vedľa kyslíka v rebríčku najdôležitejších látok pre život. Dostatočný príjem vody môže spomaliť alebo zvrátiť rozvoj mnohých zdravotných problémov, ako sú alergie, astma, hypertenzia, vysoký cholesterol, predčasné starnutie, Alzheimerova choroba, bolesti chrbta, migrény, obezita a depresia.
Vyštudovaný lekár Dr. Batmanghelidj nám pripomína, že jednou z prvých terapií, ktoré sa pacientom podáva po hospitalizácii, je intravenózny fyziologický roztok. Lekári dobre vedia, že druhou (po nedostatku kyslíka) príčinou smrti je dehydratácia. Stredná dehydratácia nestačí na to, aby si vzala život, je výsledkom aj skrytou príčinou mnohých chorôb. Dostatočná hydratácia je základom dobrého zdravia.

Problémy spojené s nedostatkom vody v tele:
* Degeneratívne ochorenia chrbtice a kĺbov.
V motore auta olej chráni diely pred trením. V ľudskom tele voda pomáha udržiavať hustotu chrupavky a pohyblivosť kĺbov. Pri dehydratácii sa chrupavka stáva tenšou, už nie je tlmičom nárazov a kosti sa začnú o seba trieť, čo spôsobuje artritickú bolesť.

* Edém, hypertenzia: Keď je vody príliš málo na to, aby sa dostala do všetkých buniek, začnú nasávať extracelulárnu vodu. Toto je prvá fáza dehydratácie. To je dôvod pre vznik opuchov, keďže mozog dáva telu pokyn, aby zvýšilo koncentráciu soli, aby zadržalo čo najviac vody. S ďalším poklesom hladiny vody telo zvyšuje osmotický tlak, aby sa zvýšil prietok vody do buniek. To môže spôsobiť hypertenziu.

* Astma, alergie: Neurotransmiter histamín reguluje mechanizmus smädu a kontroluje príjem vody. V stave dehydratácie telo zvyšuje produkciu histamínu. To vedie k opuchu tkanív vrátane alveol. V dôsledku toho sú cesty, ktorými vstupuje kyslík, zúžené a objavuje sa dýchavičnosť charakteristická pre astmu. Alergie a astma spôsobujú, že telo uvoľňuje histamín ako súčasť imunitnej odpovede. Dehydratácia spôsobuje suchosť slizníc nosa a očí, ale histamín a jemu podriadené chemikálie zvyšujú prietok vody do týchto orgánov. Dnes existuje viac ako 25 rôznych antihistaminík na astmu a alergie. Ale voda a soľ sú dve veľmi silné prírodné antihistaminiká. Počas záchvatu astmy alebo alergie sa odporúča vypiť 34 pohárov vody a potom si dať na jazyk pár zrniek soli. Preventívne by astmatici a alergici mali denne vypiť odporúčané množstvo vody, aby sa zabránilo nadmernému uvoľňovaniu histamínu.

* Rakovina: Nedostatočný príjem vody zvyšuje riziko rakoviny hrubého čreva, prsníka a močových ciest, najmä rakoviny obličiek, močového mechúra, prostaty a semenníkov. Úplné nasýtenie tela vodou aktivuje obehový systém, ktorý dodáva veľké množstvo buniek imunitného systému do rakovinových tkanív. Štúdie ukazujú, že obete rakoviny pijú veľmi málo tekutín.
Podľa lekárskeho výskumu ženy, ktoré pijú viac ako 5 pohárov vody denne, znižujú riziko vzniku rakoviny obličiek a močového mechúra o 45 %. U mužov je riziko rakoviny prostaty a semenníkov znížené o 32 %. Voda vyplavuje toxíny skôr, ako môžu poškodiť alebo byť reabsorbované. Štúdie ukazujú, že ženy, ktoré pili veľa vody, mali o 79 % znížené riziko vzniku rakoviny prsníka.

* Existuje teória, že bunky sú nesmrteľné a iba tekutina vnútri a mimo týchto buniek časom degeneruje. Podľa tejto teórie je doplnenie buniek dostatkom štruktúrovanej vody najjednoduchším a najgeniálnejším spôsobom, ako spomaliť proces starnutia.
* Zhrbená, suchá, vráskavá pokožka a krehké kosti starých ľudí poukazujú na stav dehydratácie. „Nestarneme, vysycháme“ hovorí východná múdrosť. Dehydratácia nenastane zo dňa na deň. Ide o chronický stav, ktorý sa vyvíja v priebehu rokov, kým sa váš smäd nezačne prejavovať ako bolesť. Voda je najdôležitejšou zložkou vášho tela.


Výhody používania štruktúrovanej vody pre ľudí
Pre pacientov s ochoreniami žalúdka: gastritída, žalúdočný vred, dvanástnikový vred, prekyslenie, dyspepsia atď.: štruktúrovaná voda, zlepšuje sekréciu žalúdočnej šťavy, stimuluje peristaltiku žalúdka a čriev, zlepšuje trávenie.
Pri cukrovke: Inzulín vylučovaný pankreasom rozkladá glukózu v krvi, čím sa uvoľňuje energia. Pri použití štruktúrovanej vody sa normalizuje výmena pankreatických buniek.

Pri kardiovaskulárnych ochoreniach: Väčšina srdcových ochorení je spôsobená hromadením tuku na žilových tepnách, čo bráni voľnému prietoku krvi. Pri použití štruktúrovanej vody sa tukové usadeniny odbúravajú a vylučujú z tela von. V dôsledku toho sa zlepšuje zásobovanie srdca, normalizuje sa práca srdcových svalov.
Pri hypertenzii: u väčšiny pacientov je hlavnou príčinou ochorenia zvýšená absorpcia tuku, na stenách ciev sa hromadia cholesterolové plaky a zužuje sa lúmen v cievach. Pri pravidelnom používaní štruktúrovanej vody sa krv čistí od kyslých látok, v dôsledku čoho sa znižuje tlak a zmäkčujú cievy.

Kozmetický efekt: odstránenie vyblednutia pokožky, vrások, drsnosti pokožky, suchosti, stareckých škvŕn, zápalov kože atď.
Čistú H2O vyrábame doma
V prírode takáto voda vzniká v dôsledku topenia ľadovcov. A kde ho zoženiem v meste?
Je zbytočné hľadať v regáloch trhov so superpotravinami – „roztopená voda“ sa ešte nepredáva. Ale môžete to urobiť sami. Ani to nebude dlho trvať.
Budete potrebovať plastové nádoby akéhokoľvek tvaru.
Najlepšou možnosťou sú nádoby na potraviny. Objem zvoľte podľa veľkosti vašej mrazničky a počtu členov rodiny, ktorých chcete piť. Výpočet je takýto: jedna osoba potrebuje tri poháre roztopenej vody denne. Takže musíte zmraziť dvakrát toľko - šesť pohárov.

Filtrujte obyčajnú vodu z vodovodu pomocou jednoduchého uhlíkového filtra. Pri takejto filtrácii sa z nej odstránia veľké nečistoty: častice hrdze z potrubia a piesku. Potom ho nalejte do nádob (1) a zmrazte v mrazničke pri teplote mínus 18 stupňov. Po približne 8-10 hodinách vyberte nádoby z mrazničky a nalejte na ich spodok horúcu vodu z kohútika (2), aby ste uľahčili získavanie ľadu.

Vo vnútri zamrznutej vody by mala byť tekutina pod tenkou kôrou ľadu. Túto kôrku treba prepichnúť (3) a vyliať tekutý obsah – ide o škodlivé nečistoty rozpustené vo vode. Zvyšný ľad bude priehľadný a čistý ako slza. Z nej získate najčistejšiu štruktúrovanú H2O.
Ľad by sa mal vložiť do keramického, skleneného alebo smaltovaného riadu a nechať sa roztopiť pri izbovej teplote. Všetko, čo môžete piť. Ak voda v nádobe úplne zamrzne, ľad bude priehľadný iba na okrajoch av strede - zakalený, niekedy dokonca žltkastý. Tento zákal sa musí roztaviť pod silným prúdom horúcej vody, aby nezostal ani jeden ostrovček zákalu (4). Až potom je možné roztopiť priehľadný ľadový blok a získať roztopenú vodu. Každému, kto sa pustí do výroby čistej vody doma, odporúčam najprv experimentálne určiť, aký objem nádoby, pri akej teplote zmraziť, aby ste dosiahli potrebné: ​​kvapalný stred a ľad na okrajoch.

Prevádzka chladiaceho priestoru totiž závisí od mnohých faktorov, dokonca aj od teploty vonkajšieho prostredia: v lete je v chladničke o niečo teplejšie. Takto môžete sebe a svojej rodine poskytnúť tú najčistejšiu štruktúrovanú pitnú vodu. Strávite dosť času a tieto náklady sa viac než oplatia úsporou peňazí za balenú vodu, skrátením času spánku, absenciou chorôb, len dobrým zdravím a náladou!
Štruktúrovaná voda je voda s pravidelnou štruktúrou, v ktorej sa nachádza veľké množstvo usporiadaných skupín molekúl – zhlukov. Po zamrznutí sa vytvoria kryštály správneho tvaru šiestich lúčov. Takáto voda je naozaj prírodná, živá.

Toto jedinečné usporiadanie molekúl vody je základom pre zložitejšiu kryštalickú sieť, ktorá vzniká, keď sa zoskupujú početné hexagonálne štruktúry.
Všetka voda obsahuje určité percento šesťuholníkových štruktúr – niektoré vzorky sú väčšie, iné menšie. Z druhej časti tohto článku sa dozviete, že percento šesťuholníkových štruktúr závisí od množstva faktorov – napríklad od obsahu toxínov, minerálov a od energeticko-informačného vplyvu, ktorému bola voda vystavená.


Chlór, fluór a ďalšie látky, ktoré takmer vždy sprevádzajú mestskú vodu, zabraňujú schopnosti vody vytvárať šesťuholníkové štruktúrne jednotky. Voda z vodovodu preto obsahuje veľmi nízke percento štruktúrovanej vody a skladá sa z veľkých molekulárnych jednotiek, zvyčajne 12 až 20.
Takéto veľké molekulárne konglomeráty nie sú vhodné pre metabolické procesy nášho ornanizmu a pred asimiláciou musia byť zosúladené - štruktúrované.

Zarážajúci záver, ku ktorému vedci dospeli, je, že množstvo štruktúrovanej vody s vekom klesá.
Jedna štúdia vykonaná v Japonsku pomocou magnetickej rezonancie dokázala, že množstvo štruktúrovanej vody v tele s vekom klesá.
Ľudské telo vekom nielenže stráca vlhkosť, ale aj množstvo štruktúrovanej vody v ňom klesá.
Bolo tiež dokázané, že naše telo potrebuje štruktúrovanú vodu, aby mohlo efektívne vykonávať svoje funkcie:

Štruktúrovaná voda sa ľahko presúva do bunkového tkaniva
Šesťhranná voda sa veľmi ľahko pohybuje dovnútra a von z buniek. Zvyšuje vstrebávanie živín a odstraňovanie toxínov. Šesťhranná voda sa nachádza okolo zdravej DNA, zatiaľ čo neorganizovaná voda sa nachádza okolo DNA chorých tkanív.
Zdravé bunky – sú podporované pevne viazanými skupinami hexovej vody.
Nezdravé bunky sú charakterizované voľne viazanými skupinami päťuholníkovej alebo neštruktúrovanej vody. Preto sú zelenina a ovocie také užitočné - dodávajú do tela biologicky aktívnu vodu. Štruktúrovaná voda zvyšuje priepustnosť biologických membrán tkanivových buniek, čím sa znižuje množstvo cholesterolu v krvi a pečeni, upravuje sa krvný tlak, zvyšuje sa metabolizmus, podporuje sa uvoľňovanie drobných kamienkov z obličiek.

Štruktúrovaná voda má priaznivý vplyv na metabolické procesy a činnosť imunitného systému, pomáha telu nezávisle uhasiť ložiská patológií.
Pri dlhodobom používaní štruktúrovanej vody sa prečistí a obnoví gastrointestinálny trakt, pankreas, mozgové cievy, zmiznú bolesti hlavy a kĺbov, zníži sa hladina cukru v krvi a zápalové procesy. Štruktúrovaná voda vyživuje a omladzuje pokožku, odstraňuje opuchy a podliatiny pod očami.


VEĽKÉ TAJOMSTVO VODY
Mnohí z vás ten film určite videli. „Veľké tajomstvo vody“. Tento film okrem iného rozpráva o práci slávneho japonského vedca Masaru Emoto.
Pán Emoto už dlhé roky skúma vplyv rôznych faktorov na vodu a presvedčivo dokázal, že voda je schopná pohlcovať, uchovávať a prenášať ľudské myšlienky a emócie.

Doktor Emoto vystavil vodu rôznym vplyvom, potom ju zmrazil a výsledné kryštály odfotografoval.
Ako sa ukázalo, tvar ľadových kryštálikov závisí nielen od čistoty vody. Kryštalizáciu vody ovplyvňuje hudba, obrazy, slová a dokonca aj myšlienky ľudí.
Dr. Emoto začal svoj výskum v roku 1994 pozorovaním pod mikroskopom kryštálov vody z vodovodu, riek a jazier v rôznych častiach sveta.

Voda z vodovodu nevytvára krásne kryštály.

Tiež doktor Emoto nebol schopný získať nádherné kryštály zo žiadnej nádrže nachádzajúcej sa v blízkosti veľkých miest. Len voda riek a jazier, ktorá zostala nedotknutá civilizáciou, dala nádherné kryštály, z ktorých každý má svoju jedinečnosť.


Po závere, že voda je spojením medzi duchom a hmotou, Dr. Emoto pokračoval vo svojej práci a rozhodol sa zistiť, aký vplyv majú vibrácie modlitby na vodu.


Voda podľa pána Emota odráža základné vlastnosti vesmíru ako celku.
Vedec rozvíjajúc svoju myšlienku hovorí, že telá ľudí, ako aj celá naša planéta, sú zo 70 percent z vody, a preto naše myšlienky a slová bezprostredne ovplyvňujú nás samých aj všetko živé, čo nás obklopuje.

Doktor Emoto je presvedčený, že môžeme liečiť seba a planétu vedomým pestovaním základných pozitívnych „vibrácií“ lásky a uznania.

Na Webová stránka Dr. Emota môžete vidieť ďalšie fotografie kryštálov vody, ktoré boli ovplyvnené rôznymi spôsobmi.

AKO ČISTIŤ VODU OD ZNEČISTENIA INFORMÁCIOU?
Voda má úžasnú vlastnosť „anulovať“ nahromadené informácie počas fázových prechodov. Najjednoduchší spôsob, ako vyčistiť vodu, je zmraziť ju.
Roztopená voda je zdravá voda. Štruktúra roztopenej vody je totožná so štruktúrou vody, ktorá je súčasťou buniek ľudského tela a krvi.

Roztopená voda šetrí ľudskú energiu, pretože nevyžaduje dodatočnú spotrebu energie na proces štruktúrovania.
Ak chcete získať štruktúrovanú vodu z taveniny, musíte naliať obyčajnú vodu (vodu možno vopred prefiltrovať alebo usadiť) do plastovej alebo kovovej nádoby a dať ju do mrazničky. V zime môžete na tieto účely využiť balkón.

Spočiatku sa okolo rôznych inklúzií (častice prachu a nečistôt) tvoria kryštáliky ľadu a najskôr zamrzne aj takzvaná ťažká voda (izotopy vodíka - deutérium a trícium). Preto je lepšie prvú, hornú vrstvu ľadu ihneď odstrániť, prípadne roztopiť po úplnom zmrazení horúcou vodou.
Zvyšok vody, zamrznutie, začne vytvárať čistý kryštál, ktorý vytlačí všetky nečistoty a cudzie inklúzie, pokiaľ je to možné.

Na získanie čistej roztopenej vody máte dve možnosti:
Možnosť jedna je ťažká
Počkajte, kým sa voda na povrchu nepokryje tenkou ľadovou kôrkou, urobte jamku a cez ňu prelejte zvyšok vody do inej nádoby. Potom zmrazte dve tretiny vody a zvyšnú vodu vypustite opätovným dierovaním.
Táto možnosť je vhodná len pre veľmi pedantských ľudí, ktorí sú pripravení dôsledne monitorovať a kontrolovať proces mrazenia.

Druhá možnosť je jednoduchá
Keď voda úplne zamrzne, v strede nádoby uvidíte oblasť nepriehľadného, ​​belavého ľadu. Koncentruje sa tu voda so všetkými cudzími inklúziami.


Musí sa roztopiť prúdom horúcej vody spolu s vrchnou časťou ľadu. Ak ste neodstránili prvú vrchnú vrstvu ľadu, môžete ju zmyť aj horúcou vodou. V dôsledku toho by ste mali dostať "koblihu" čistého, priehľadného ľadu.


Po rozmrazení sa tento ľad zmení na štruktúrovanú, čistú vodu.
Voda si zachová svoju štruktúru niekoľko hodín. Na zabezpečenie stáleho prísunu takejto vody stačí použiť iba dve nádoby, ktoré budete striedať – v jednej nádobe voda zamŕza, v druhej sa už roztápa.

VEĽKÁ LÁSKA V SRDCI, UVEDOMENIE V MYSLI A SPRAVODLIVOSŤ V ČINOCH!
Technológia štruktúrovanej vody
Vodný Cyklus
Technológia získavania štruktúrovanej vody sa dá porovnať s čistením horskej vody. K tomu je užitočné predstaviť si kolobeh, ktorým voda prechádza v priebehu kolobehu v prírode. Zdroje sladkej vody sú teda v oceáne. Keď sa vyparuje, stúpa do atmosféry. Ak by vo vzduchu neboli prachové častice, molekuly vody by sa nevracali z oceánov ako dážď. A tak sa molekula vody prichytí k prachovej častici, ktorá následne zhromažďuje ďalšie a ďalšie molekuly, až kým nebude dostatočne ťažká na to, aby spadla na zem vo forme dažďa. V súčasnosti sa v dôsledku znečistenia uvoľňovaného do atmosféry v dôsledku činnosti priemyselných podnikov voda vracia na zem vo forme kyslých dažďov.

Voda padajúca na Zem v kyslom daždi sa čistí prirodzeným spôsobom. Soli, ťažké kovy a iné znečisťujúce látky sa usadzujú v zemi a tým sa znečisťujú naše lesy a jazerá. To je dôvod, prečo výrobcovia piva a predajcovia prírodných balených vôd tvrdia, že vo svojich produktoch používajú horskú pramenitú vodu. Čo ak nie? - Takže musíte použiť vodné filtre.
Štruktúrovaná voda sa nachádza vo všetkých živých organizmoch
Bunky nášho tela obsahujú presne štruktúrovanú vodu. V bunkách ľudského tela je voda uložená v štruktúrovaných skupinách po päť až dvadsať molekúl. Aký druh vody je skutočne užitočný? Takáto voda musí byť pitná a bez patogénov a kontaminantov. Voda z vodovodu vo väčšine miest je špeciálne upravená, aby sa dala bezpečne piť. Čistiace prostriedky (zvyčajne chlór) ničia väčšinu patogénnych baktérií. Ide o blahodarný účinok – mnohí sa však domnievajú, že toto množstvo chlóru samo o sebe vodu znečisťuje a má nepríjemnú chuť. Na výroba filtrov, čistenie vody od chlóru, zarábajú sa veľké peniaze. Zdá sa, že takýmto spôsobom dezinfekcie vody sme si vybrali to menšie z dvoch ziel. Toto čistenie znižuje riziko bakteriálnej kontaminácie na minimum.


štruktúrovaná voda
Čo je štruktúrovaná voda? Molekuly vody sú navzájom spojené vodíkovými väzbami. V bežnej vode táto väzba zoskupuje molekuly vo veľkom množstve vody do samostatných skupín. Tieto skupiny majú určitú veľkosť a tvar a tieto vlastnosti môžu ovplyvniť živé organizmy.
Molekula vody, ktorá sa skladá z dvoch atómov vodíka a jedného atómu kyslíka, väčšina z nás nazýva voda. V skutočnosti je všetko trochu komplikovanejšie. Tieto molekuly sú veľmi silne zoskupené, majú tendenciu sa spájať do skupín. V každej tak vznikajú skupiny od päť do šesťsto nepárnych molekúl. Tieto skupiny nie sú statické, molekuly vody sa môžu ľahko pohybovať z jednej do druhej – a to sa stáva často. Vodíkové väzby sa tvoria a prerušujú niekoľkokrát za nanosekundu, čím sa do vody prenáša obrovský energetický potenciál. Je to veľkosť a tvar týchto molekulárnych skupín v ich neustálej interakcii, ktorá dáva vode „štruktúru“.

pH
Napriek tomu, čo ste možno počuli o pH vody, väčšina vodovodných, deionizovaných a balených vôd má pH okolo 5,5 – 6,5. Dlhodobým účinkom tejto kyslej vody je vytváranie voľných radikálov vo vašich bunkách, čo spôsobuje starnutie, môže spôsobiť rakovinu a ničiť zdravé bunky. Väčšina čistiacich systémov nie je len filtrovať vodu, doslova ju zabíjajú, čím v skutočnosti vytvárajú „mŕtvu“ vodu zo „živej“ vody. Vodné nano filtre líšia sa od nich tým, že nielen udržiavajú všetky užitočné látky obsiahnuté vo vode „nažive“, ale ju aj obohacujú.

Voda v bunkách nášho tela je štruktúrovaná. Väčšina ľudských buniek ho radšej uchováva v skupinách po piatich až dvadsiatich molekulách. Vodné nano filtre dať rovnaký účinok.
Dokonca aj množstvo znečisťujúcich látok vo vode, ktoré sa dnes považuje za bezpečné, môže mať ničivý biologický účinok. To vás núti zamyslieť sa nad prijateľnou úrovňou kontaminácie všetkých vodných zdrojov, ako aj nad tým, čo musíte mať vždy po ruke. turistické vodné filtre.

Ak si voda dokáže zachovať pamäť škodlivín a vydrží filtrácia a liečba chlórom, aké informácie dávame bunkám nášho tela? – Vodné nano filtre, možno najlepšie riešenie v takejto situácii.
Existujú oblasti Zeme, kde sa voda považuje za jediný prvok zodpovedný za dlhovekosť ľudí v týchto oblastiach. Údolie Hunza v severnom Pakistane je známe svojou dlhovekosťou. Nechýbajú ani vody Lúrd vo Francúzsku a ďalšie známe pramene. Voda v Mexiku bola chválená pre jej zdravotné prínosy. Čím je vlastne táto voda taká výnimočná? Obsahuje základné biologicky dostupné minerály v roztoku. Nie je teda absolútne čistý. Neobsahuje však patogénne baktérie, takže pitie je bezpečné. Podobnú vodu vieme vyrobiť v laboratóriu a bude lepšia ako obyčajná voda. Toto je uľahčené vodné nano filtre a v extrémnych podmienkach a cestovné filtre pre voda.

Dôvod, prečo je táto voda tak cenená, je ten, že má inú štruktúru.

Voda je:
Základná živina
Najväčšie úspechy medicíny
Najhospodárnejší zdroj paliva a energie

Dobrý zdravotný stav je daný schopnosťou buniek prijímať vodu. Keď štruktúra buniek prestane byť pružná, začne starnutie. V detskom tele je 86% vody, no v starobe v nás zostáva len 65%. Náš mozog je z 96 % tvorený vodou.
Ďalšia bunková tekutina závisí od dostupnosti kyslíka.

Vnútorný prietok závisí od dostupnejšieho vodíka, a preto je udržiavanie dobrej rovnováhy pH vo vode také dôležité.

Dehydratácia je hlavným príčinným faktorom starnutia a väčšiny chorôb. Preto je dôležité vypiť osem pohárov vody denne a tiež sa zdržať pitia alkoholu. Povrchové napätie sa meria v dynoch na kubický centimeter.
Destilovaná voda je asi 72-78 dynov/cm3, pričom voda, ktorú potrebujeme, by mala byť menej ako 46 dynov. Alkohol je tak ľahko absorbovaný telom, pretože jeho ukazovatele sú 28 Dyn.

Špeciálne vody spojené s dlhovekosťou a zdravím sú bohaté na biologicky dostupné minerály. Viac ako päťdesiat štúdií v deviatich rôznych krajinách preukázalo inverzný vzťah medzi množstvom horčíka v pitnej vode a počtom infarktov. Destilácia, R/O a zmäkčovanie vody ničia väčšinu základných minerálov vo vode. Mnoho výrobcov balených vôd nahrádza tieto minerály, no nedá sa to porovnávať s prírodnými minerálmi. Príroda vie, čo je pre život najlepšie a čo nie. A toto poznanie je teraz dostupné človeku vďaka tomu, že sa objavil vodné nano filtre.

Existuje takzvaná „hladová voda“, ktorá má schopnosť priťahovať a zapuzdrovať do molekuly vody prvky, ktoré sú pre ľudské telo negatívne.
Výhody štrukturovania prirodzeným spôsobom sú odstránenie prebytočných minerálnych a suspendovaných plynov z vody, reštrukturalizácia a aktivácia vody, možnosť urobiť ju čistejšou a chutnejšou; povrchové napätie je znížené pre lepšie čistenie a premiešavanie vodnej bilancie. To dáva vode nižšie povrchové napätie a teda lepšiu hydratáciu buniek tela, ako sme už povedali.


75 % Severoameričanov je chronicky dehydrovaných. Už mierna dehydratácia spomaľuje metabolizmus, spôsobuje únavu, znižuje krátkodobú pamäť a zvyšuje existujúce zdravotné problémy. Pitná voda je mimoriadne dôležitá – možno dôležitejšia ako čokoľvek iné. A turistické vodné filtre- práve zariadenie, ktoré odolá tejto pohrome.

Voda je jednou z najdôležitejších zložiek ľudského tela. Voda reguluje telesnú teplotu, chráni životne dôležité orgány a pomáha tráveniu. Voda tvorí nielen 75 % všetkého svalového tkaniva a asi 10 % tukového tkaniva, ale pôsobí aj v každej bunke tela na transport živín a odstraňovanie odpadu. Keďže voda tvorí viac ako polovicu ľudského tela, nedá sa bez nej žiť dlhšie ako týždeň.
Štruktúrovaná voda je jedným z najjednoduchších spôsobov, ako pomôcť telu optimálne fungovať, zostať bez chorôb a udržiavať správnu rovnováhu. Denné pitie štruktúrovanej vody pomáha vyplavovať toxíny a metabolický odpad.

Štúdie ukázali, že správna hydratácia môže minimalizovať chronickú bolesť, ako je reumatoidná artritída, bolesť chrbta a kolitída, ako aj znížiť hladinu cholesterolu a krvný tlak. Väčšina lekárov odporúča jednoducho piť dostatok vody a potom by sa počet mnohých chronických ochorení výrazne znížil. A aby čistá pitná voda bola vždy po ruke, keďže vzduch je potrebný vodné filtre.
Výskum tiež ukázal, že chronická dehydratácia bude hlavnou príčinou mnohých chorôb spojených so starnutím (napr. artritída, gastrointestinálne poruchy, senilná demencia). Aby sme to kompenzovali, naše signály o smäde sú znížené, keď si zvykneme na dehydratáciu, keď starneme. U starších ľudí môže byť dehydratácia skutočným problémom.

Nie každá voda je stvorená rovnako. Štruktúrovaná voda obsahuje stabilný prebytok kyslíka. To pomôže telu absorbovať túto vodu vo väčšej miere ako obyčajná voda. Keď sa narodíme, naše telo obsahuje štruktúrovanú vodu. S pribúdajúcim vekom je však človek vystavený stresu, znečisteniu, škodlivinám, voľným radikálom, nesprávnej strave a iným negatívnym vonkajším faktorom. Telo sa začne dehydratovať a štruktúrované vodné bunky, s ktorými sme sa narodili, sa začnú zmenšovať, čím strácajú svoju účinnosť. Výsledkom je, že s pribúdajúcim vekom sa naša schopnosť absorbovať vodu začína znižovať.

Pri použití štruktúrovanej vody, ktorá je daná vodné filtre okamžite pocítite rozdiel. Zvážte, koľko to môže znamenať pre zdravie a pohodu vašej rodiny. Môžete piť vodu priamo z vodovodu a ušetriť na cene fliaš, ktorých plast je vážnym problémom pre životné prostredie.
Palivo života
Štruktúrovaná voda je zaťažená zápornými vodíkovými iónmi. Vodík je palivom života. Všetko jedlo, ktoré jeme, pre nás robí len jednu vec – uvoľňuje vodík, ktorý v záverečnej chemickej reakcii spaľuje kyslík, čím sa uvoľňuje energia, ktorá tvorí „palivo“, ktoré udržuje naše telá pri živote. Sacharidy sú z jednej tretiny tvorené uhlíkom, z tretiny vodíkom a z tretiny kyslíkom.


Vodík je zdrojom energie, na ktorú beží naše telo, je zdrojom energie, ktorá poháňa vesmír, je tiež zdrojom energie, ktorú využíva Slnko. Vodík tvorí 90 percent hmoty vesmíru. Albert Szent-Györgyi, maďarský fyziológ, povedal, že vodík je nosičom elektrónov v živom systéme a dodal, že elektróny nebudú existovať nikde v živom systéme, pokiaľ nebudú pripojené k vodíku. Vodík je nositeľom všetkých elektrónov pri všetkých chemických reakciách. Bunky, bielkoviny a tkanivá v našom tele ukladajú vodík v obrovských množstvách takým spôsobom, že nie je potrebné používať špeciálne enzýmy. Szent-Györgyi tiež veril, že toto je tajomstvo bunkového delenia, začiatok počiatku.

Jednotky
V merných jednotkách, štruktúrovaná voda, ktorá je daná vodné filtre, efektívnejšie odstraňuje prebytočné minerály a plyny vrátane sírového zápachu. Účinnosť zariadenia spočíva aj v tom, že podzemná voda sa vracia k svojim pôvodným údajom prostredníctvom procesu nazývaného „strhávanie“, ktorý spôsobí, že sa všetky prvky vrátia späť do zdroja. To vedie k tomu, že všetka voda sa stáva krištáľovo čistou.

Voda spája
1. Výmena medzi systémami prírody vždy vytvára prebytok energie.
2. Voda existuje takmer v každom náboženskom systéme ako spojenie s vnútornou harmóniou a rytmami prírody.
3. Človek pri vzniku civilizácie stratil harmóniu s prírodou.
4. Voda je prostredníkom medzi veľkým energetickým a hmotným svetom a svetom čistého svetla a hmoty.
5. Voda nemá žiadnu vlastnú formu; Voda prečistí všetko, s čím príde do styku.
6. Voda sa stáva nositeľom života, hlavným kanálom komunikácie medzi životnými energiami.
7. Voda je akumulátor, vysielač a konvertor energie a neustály prenos životných procesov z jedného systému do druhého evolučným spôsobom.
8. Spojenie s vodou stratil človek, keď sa odvrátil od vnútorného chápania, ktoré prichádza cez rytmy prírody a energie životných cyklov okolo nás.
9. Výbušné uhľovodíkové technológie oberajú zem o kyslík alarmujúcou rýchlosťou.
10. Zázračný kyslík, so svojou schopnosťou zachytávať a transportovať ženské kvality životnej energie, je naším najväčším zdrojom.
11. Úbytok kyslíka zatieňuje všetky ostatné problémy so znečistením.
12. Voda má schopnosť udržať pamäť vďaka svojej geometrickej štruktúre.
13. Štruktúrovaná voda zamrzne pri nižšej teplote.
14. Veľmi jednoduchým testom na meranie abnormálnej vody je jej bod mrazu.
15. Štruktúrovaná voda má viac minerálov, liekov.
16. V procese "hobby" štruktúrovaná voda pokračuje vo svojom živote a liečivé vlastnosti sú dlho po použití.
17. Štruktúrovaná voda nevyžaduje fyzickú energiu, čo sa odporúča na hydratáciu.
18. Existuje 66 000 znečisťujúcich látok, ktoré je možné rozpustiť vo vode.
19. Voda sa stane mŕtvou, keď prejde cez 300 stôp rovného potrubia.

Prínos pre zdravie
Pitie štruktúrovanej vody, ktorá sa vyrába, má mnoho výhod vodných filtrov.


To sú len niektoré z mnohých zdravotných a wellness výhod geometricky štruktúrovanej vody. Telo hľadá rovnováhu a voda sa tiež snaží byť v rovnováhe, aby mohla replikovať vodu, ktorá je prirodzene vyvážená. Toto je dar prírody. Keďže voda má pamäť, bude si pamätať všetky myšlienky a energie, ktoré sú okolo nej, negatívne aj pozitívne. Príroda urýchľuje tento proces vyrovnávania vody v prostredí vytváraním geometrických konfigurácií potrebných na dosiahnutie a udržanie rovnováhy prostredníctvom vírovej aktivity, ktorá sa vytvára pri pohybe po skalách, vodopádoch, roklinách.

Preto sa voda čistí sama. Vysvetľuje tiež, prečo voda preteká len 300 stôp potrubím alebo trávi dlhý čas vo fľaši a stáva sa „mŕtvou“.
Niekoľko faktov o zdravotných výhodách štruktúrovanej vody:
Pomáha pri uvoľňovaní zdravých vitamínov a minerálov
Ryby budú čistejšie a zdravšie
Vlasy a pokožka sa cítia lepšie
Hospodárske zvieratá a domáce zvieratá sú zdravšie
Zlepšenie zdravia, menej bolesti svalov a viac energie
Vodná bilancia
Pri umývaní je potrebné menej mydla
Znižuje následky spálenia od slnka
Už žiadne suché svrbenie na pokožke
Podporuje dlhší "život" tela
Lepšia sprcha a vaňa
Znižuje nepríjemné pachy v okolí
Odstraňuje existujúce zlúčeniny aragonitu vápnika - dokonale čistí riad, okná atď.

Štruktúrovaný kyslík Voda
Pretože štruktúrovaná voda obsahuje stabilný kyslík, nerozptyľuje sa okamžite. Tento extra kyslík môže pomôcť zvýšiť kyslík v krvi až o 10 na 100-bodovej stupnici. Nízka hladina kyslíka v krvi môže spôsobiť zlé zdravie a bolesti hlavy. Štruktúrovaná voda je skvelá do vysokých nadmorských výšok, chutí čisto. Niektorí ľudia si všimnú sladšiu chuť ako iné vody.

Aký dôležitý je kyslík?
90 % všetkej „životnej energie“ tvorí kyslík.
Všetky funkcie v tele sú regulované kyslíkom.
Mozog vďaka kyslíku spracuje miliardy bitov informácií za sekundu.
Oveľa viac ako len voda! Štúdie ukázali, že štruktúrovaná voda:
Pomáha zvýšiť alebo zlepšiť úroveň hydratácie na intra- a extracelulárnej úrovni o
22 minút.
Pomáha detoxikovať bunky prostredníctvom vynikajúcej hydratácie.
Pomáha pri vodnej rovnováhe.
Pomáha zdvojnásobiť odpoveď imunitného systému už za 7 dní.
Pomáha znižovať krvný tlak.
Pomáha zvyšovať hladinu kyslíka v krvi
Pomáha zlepšovať výkon.
Pomáha znižovať opuchy kĺbov spojené s artritídou.
Pomáha zlepšovať zdravie a celkovú vitalitu.


Prvky krajiny a vody na podlahe
Príroda poňala aj geometrickú štruktúru vody tak, aby vniesla do prostredia vyváženú vodu. Zariadenie vytvára hydraulický stroj, ktorý mení molekulárnu štruktúru vody - aktivuje a zachováva prospešné vlastnosti minerálov a ich vlastnosti. Voda preniká do pôdy a prenáša sodík, horčík a ďalšie kontaminujúce prvky hlbšie do pôdy. To vám umožní dosiahnuť väčšiu penetráciu koreňov a znížiť množstvo solí, ktoré pokrývajú ornicu.

Niektoré z výhod:
Čistejšie vírivky a vírivky s menším množstvom chemikálií
Zlepšená schopnosť rastlín odolávať mrazu
Kvety rastú silnejšie a kvitnú dlhšie
Zdravá krajina – zelené trávniky, svetlejšie stromy a kríky.
Zlepšený rast plodín (27 % až 40 %)
zdravé izbové rastliny
Množstvo vody potrebné pre rastliny je znížené (až o 50%)

Šetrenie nákladov

Pri umývaní sa spotrebuje menej mydla.
Voda odstraňuje koróziu a predlžuje životnosť rúr v ohrievačoch vody, umývačkách riadu, bahenných chladičoch, systémoch regulácie teploty pri výrobe ľadu atď.
Zlepšuje aktivitu aeróbnych baktérií vo všetkých septických zariadeniach a kanalizácii, pomáha redukovať anaeróbne baktérie.
Znižuje množstvo chlóru potrebného pre bazény, vírivky a vírivky.
Menej rias v jazierkach a iných vodných plochách.
Zvyšuje životnosť všetkých systémov, ktoré využívajú vodu.
Odstraňuje existujúce usadeniny vápnika a aragonitu v potrubiach, ohrievačoch vody a vodovodných batériách.
Zvýšenie ziskov z predaja kávy a džúsov.
Nie je potrebné kupovať balenú vodu.
Nie je potrebné vymieňať kazety.
Byť zdravý znamená menej návštev lekára!





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Petras
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies