VIDEO Boxerista prišiel o licenciu za sexuálne obťažovanie počas rozhovoru

NETKY.SK • 23 Júl 2019, 13:27 • 2 min
VIDEO Boxerista prišiel o licenciu za sexuálne obťažovanie počas rozhovoru

SAN DIEGO - Bulharský boxer Kubrat Pulev prišiel o svoju licenciu po marcovom víťaznom zápase s Rumunom Bogdanom Dinum, pretože počas rozhovoru pobozkal reportérku miestnej televízie.

slovakia

left justify in out

Pulev sa po incidente vyjadril, že nešlo o sexuálnu, ale o emocionálnu reakciu. Okre toho, že prišiel o licenciu, musel absolvovať aj kurz zameraný proti sexuálnemu obťažovaniu, zaplatiť pokutu vo výške 2500 USD a počas zasadnutia Kalifornskej športovej komisie sa novinárke Jenny Ravalovej aj ospravedlniť. V súčasnej dobe už môže požiadať o obnovenie licencie. Ak sa však podobné situácie budú opakovať, môže dostať aj doživotný dištanc.

 

img

 

Ravalová pokutu, absolvovanie kurzu a ospravedlnenie nepovažuje za dostačujúce. Po incidente sa stala terčom šikany, keď boxerovho agenta Boba Aruma obvinila z ohovárania. "Pána Aruma téma sexuálneho obťažovania vôbec nezaujíma. Podľa neho vynútený bozk so zakrvavenou tvárou nie je sexuálne obťažovanie. Chcela by som vidieť, čo by hovoril, keby mohutný zakrvavený muž urobil to isté jemu a bez súhlasu," povedala reportérka.

 


Reportérka prostredníctvom svojej právnej zástupkyne žiadala o trest pre Puleva a rovnako aj Aruma. Boxer okrem finančného postihu a absolvovania spomenutého kurzu súhlasil aj s tým, že bude súčasťou videokampane proti sexuálnemu obťažovaniu. "Je dôležité, aby ľudia vedeli, že takéto správanie nie je správne. Mnoho mne podobných ľudí to totiž nevie alebo to tak nevníma," vyjadril sa Pulev.

 


Kubrat Pulev prehral v profiringu iba jeden zápas, keď sa v novembri 2014 musel skloniť pred Vladimirom Kličkom. Okrem toho zaznamenal počas svojej kariéry 27 víťazstiev.
 

img

 

Na sociálnych sieťach sa však neskôr objavila fotka a k nej popis, ktorý znel nasledovne. V sobotu počas pozápasovej interview pobozkal boxerista Kubrat Pulev reportérku Jenny "SuShe" Ravalo. V nedeľu večer reportérka tvrdila, že ju mimo záber stlačil za zadok a zasmial sa. V pondelok vyhlásila, že si najala právničku a na kalifornskú komisiu podala sťažnosť vo veci obťažovania. Následne žiadala, aby bola licencia boxeristu pozastavená. Navyše žiadala aby bol za svoj čin potrestaný finančnou pokutou.

 

img

 

Vo štvrtok večer však Pulev proti tomuto obvineniu namietal. Následne vyhlásil, že podá protinávrh, pretože ho reportérka chytila na citlivých partiách. V piatok sa na sociálnych sieťach objavila táto fotka a večer už nebolo voči bulharskému boxeristovi evidované žiadne obvinenie.

 

Na jednej strane môže ísť samozrejme o photoshop, no niektorí diváci a fanúšikovia Puleva sa vyjadrili, že počas celého pozápasového rozhovoru sa reportérka nesprávala profesionálne a údajne Puleva miestami aj zvádzala. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies