VIDEO: Blamáž v priamom prenose! Albánski futbalisti ostali zaskočení

NETKY.SK • 9 September 2019, 11:12 • 2 min
VIDEO: Blamáž v priamom prenose! Albánski futbalisti ostali zaskočení

TIRANA - V sobotu pred zápasom futbalovej kvalifikácie o postup na ME 2020 na parížskom národnom štadióne Saint-Denis pred duelom Francúzsko - Albánsko zaznela namiesto albánskej hymny andorrská. Futbalisti Albánska nechápali, čo sa deje a fanúšikovia na tribúnach boli pobúrení.

slovakia

left justify in out

Za tento incident sa predstavitelia Albánska dočkali od Francúzov ospravedlnenia na najvyššej úrovni. Duel sa napokon začal aj po odznení albánskej hymny, i keď s 10-minútovým meškaním. 

 


Albánsky premiér Edi Rama prostredníctvom sociálnej sieti Twitter potvrdil, že prezident Francúzska Emmanuel Macron smeroval "úprimné ospravedlnenie za škandalózny prešľap Francúzskej futbalovej federácie s národnom hymnou". Andorra pritom tiež bojuje o miestenku na ME 2020. Dokonca je súčasťou H-skupiny, podobne ako tímy Francúzska a Albánska. 

 


Zápas sa odohral jednoznačne v znamení Francúzov, ktorí žiadne prekvapenie, až na technické problémy pred zápasom, nedopustili. V domácom prostredí získali 3 body za jednoznačné víťazstvo 4:1. Akoby to nestačilo, počas priameho prenosu si jeden z miestnch hlásateľov pomýlil Albánsko s Armésnskom. na celkový výkon Albánska to vplyv ale nemalo. 

 


Po piatich dueloch kvalifikačnej H-skupiny sú Francúzi na čele tabuľky po boku Turkov a Islanďanov, všetky tri výbery zatiaľ nazbierali po 12 bodov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies