VIDEO Anita Soul zverejnila skladbu Where ya at spolu s videoklipom

NETKY.SK • 6 August 2018, 09:28 • 2 min
VIDEO Anita Soul zverejnila skladbu Where ya at spolu s videoklipom

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Anita Soul zverejnila skladbu Where ya at, ktorú nahrala s rapperom Guillotine Mackom z Manchestru. Fanúšikom a fanúšičkám zároveň ponúkla videoklip, o ktorý sa postaral režisér Adrian Kutný.

slovakia

left justify in out

Where ya at sa venuje téme, ktorá je stále aktuálna. "Na jednej strane sa navzájom motivujeme a na strane druhej zasa hejtujeme. Tak kde je zdravý stred? Máme okolo seba veľa ľudí, ktorí nie sú so sebou spokojní, a práve takíto ľudia, paradoxne, chcú, aby aj vy ste boli nespokojní. Hovoria vám, čo robíte zle, ako to máte spraviť a výsledok je, že sa začnete nad tým zamýšľať, až to prejde z úvahy do depky. O tom je táto skladba - obklopovať sa ľuďmi, ktorí vás nesúdia zo svojho pohľadu, ale vás podporujú a posúvajú, aby ste sa spoľahli sami na seba a vedeli ustáť akékoľvek negatívne vibrácie," prezradila Anita Soul.

Tému piesne podčiarkuje aj klip. "Anitka je umelkyňa, cítiť to v jej skladbách a pre mňa ona na Slovensku znamená nadčasovú speváčku. Táto skladba si zaslúžila takýto "americký" vizuál. S Anitkou a Guillotinom sa mi pracovalo skvelo, už dlho som nezažil výrobu, kde sa ľudia naozaj bavili tou skladbou a išli si ju aj po poslednej klapke. Samozrejme, bolo to aj tým, že tam boli všetko ľudia, ktorí majú k Anitke najbližšie. Preto som rád, že sa nám podarilo takto skvelo pretaviť tému songu aj do klipu," opísal režisér.

Text skladby pre speváčku napísal Bobby Blaze a o hudbu sa postaral slovenský skladateľ a klavirista Eugen Vizváry. Nahrávali v bratislavskom Kamoto štúdiu, pričom mix master si vzal na starosť Maiky Beatz.

Where ya at je podľa Anity Soul ochutnávkou z jej pripravovaného EP. "Určite viem, že tam bude 4 - 5 skladieb v tomto štýle ako Where ya at a určite viem povedať, že to bude ešte tento rok. Verím, že sa táto skladba mojim fanúšikom bude páčiť a budú mať rovnaký feeling pri nej ako mám ja. Do konca roka budem koncertovať, no plánujem donahrávať a dotvoriť moje EP. Ešte prezradím, že v septembri plánujeme ďalší klip, takže sa teším na toto obdobie a na všetky reakcie, podporu či hejt... obe sú emócie, ktoré ti niečo chcú naznačiť, takže aj keď si stojím za svojou hudbou, som zvedavá ako to bude vnímať okolie," uzavrela.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies