VIDEO 50. ročník Medzinárodného filmového festivalu v Karlových Varoch štartuje už zajtra!

NETKY.SK • 2 Júl 2015, 21:19 • 2 min
VIDEO 50. ročník Medzinárodného filmového festivalu v Karlových Varoch štartuje už zajtra!

KARLOVE VARY – Netky.sk v exkluzívnej spolupráci s Fakultou masmediálnej komunikácie v Trnave vám budú prinášať tie najaktuálnejšie informácie z diania na Medzinárodnom filmovom festivale v Karlových Varoch.

slovakia

left justify in out

Jubilejné výročie tejto prestížnej udalosti bude skutočne výnimočné. Napriek tomu, že už po minulé ročníky sa festivalu zúčastnili hviezdy svetového formátu ako Sharon Stone či Mel Gibson, tento rok si organizátori pripravili rovno dvojnásobnú dávku hollywoodskeho šarmu. Okrem exkluzívnych filmových premiér sa totiž návštevníci môžu tešiť na charizmatického Richarda Gereho, ktorý si prevezme ocenenie Krištáľový glóbus za mimoriadny umelecký prínos svetovej kinematografii. Herec na úvod festivalu taktiež predstaví film Time Out of Mind (2014) a fanúšikov poteší aj uvedením jedného z jeho najznámejších filmov – kultovej Pretty woman (1990). Druhou čerešničkou na torte je mladý herec Jamie Dornan, ktorý si vo filme 50 odtieňov sivej podmanil najmä ženské publikum. V Karlových Varoch spolu s režisérom Seanom Ellisom predstavia pripravovaný historický thriller Anthropoid (2015).

 

Je zrejmé, že sa máme na čo tešiť a vy máte možnosť vychutnať si jedinečnú atmosféru plnú domácich i zahraničných hviezd spolu s nami. Netky.sk vám budú pravidelne prinášať aktuálne spravodajstvo priamo z centra diania festivalu, ktorý začína už zajtra. Sledujte nás a majte tie najčerstvejšie správy z diania na 50. Medzinárodnom filmovom festivale v Karlových Varoch.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies