Vedenie Bostonu zmenilo názor, s Jágrom ešte bude rokovať

NETKY.SK • 4 Júl 2013, 10:47 • 2 min
Vedenie Bostonu zmenilo názor, s Jágrom ešte bude rokovať

BOSTON - Vedenie klubu zámorskej NHL Boston Bruins bude napokon rokovať s českým hokejovým veteránom Jaromírom Jágrom o predĺžení spolupráce. Štyridsaťjedenročnému útočníkovi otvoril opäť dvere k "medveďom" odchod pravého krídelníka Nathana Hortona, ktorý získal štatút neobmedzeného voľného hráča.

slovakia

left justify in out

Jágr odohral v uplynulej sezóne v základnej časti 34 zápasov za Dallas Stars s bilanciou 14+12. Tesne pred koncom trejdov prestúpil k Bruins a v skrátenej základnej časti pridal ešte dva góly a sedem asistencií. V play off v 22 dueloch vyšiel gólovo naprázdno, no mal desať asistencií. Generálny manažér Bruins Peter Chiarelli však po sezóne oznámil, že s Jágrom nepočíta. Teraz názor zmenil, čo oznámil prostredníctvom sociálnej sieti na Twitteri.

"Povedali sme mu, že sa potrebujeme posunúť ďalej, takže práve tak sa môže posunúť ďalej aj on. Ale možno to prehodnotíme, premýšľame nad tým, že sa o jeho služby budeme znovu hlásiť. Je na našom zozname, ako jeden z viacerých hráčov. S pravou stranou útoku musíme niečo urobiť," vyhlásil Chiarelli pre zámorské médiá.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies