Večerný zápas Slovan-Sparta za asistencie polície

NETKY.SK • 23 Október 2014, 12:49 • 2 min
Večerný zápas Slovan-Sparta za asistencie polície

BRATISLAVA - Mimoriadne opatrenia budú sprevádzať dnešný futbalový zápas Európskej ligy UEFA Slovan Bratislava - Sparta Praha na bratislavských Pasienkoch.

slovakia

left justify in out

Obmedzená bude doprava v okolí štadióna, predovšetkým na uliciach Trnavská, Bajkalská, Tomášikova a Vajnorská. Od poludnia bude uzavreté hlavné parkovisko pri štadióne na Pasienkoch od Trnavskej cesty, ktoré je vyhradené pre autá českých fanúšikov. S čiastočnými obmedzeniami musia vodiči počítať aj v okolí Hlavnej železničnej stanice, kde príde časť českých fanúšikov, a následne na trase ich presunu medzi železničnou stanicou a štadiónom. Ďalšie ulice môže polícia uzavrieť podľa potreby. Ako informovala Karina Považanová z bratislavskej krajskej polície, policajti sú pripravení v prípade výtržností na štadióne pomôcť usporiadateľom. "Situáciu v bezprostrednej blízkosti štadióna, ale aj v jeho širšom okolí budeme monitorovať a vyhotovovať obrazové, zvukové a obrazovo-zvukové záznamy. Ak by zo strany rozvášnených fanúšikov došlo k narušeniu verejného poriadku alebo páchaniu inej protiprávnej činnosti, zasiahneme v zmysle a v medziach zákona", dodala.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies