Včerajšia dopravná nehoda v Trenčíne: Zasahovali záchranári aj hasiči, hlásili zranené osoby

NETKY.SK • 23 Apríl 2024, 17:00 • 2 min
Včerajšia dopravná nehoda v Trenčíne: Zasahovali záchranári aj hasiči, hlásili zranené osoby

V pondelok 22. apríla, krátko po pol ôsmej hodine ráno bola ohlásená dopravná nehoda dvoch osobných motorových vozidiel, ktorá sa stala na Legionárskej ulici v Trenčíne

slovakia

left justify in out

Na miesto udalosti boli vyslaní siedmi príslušníci Hasičského a záchranného zboru z Trenčína s jedným zásahovým a s jedným sanitným vozidlom SAHS.

Po príchode hasičov na ohlásené miesto bolo prieskumom zistené, že havarované automobily v dôsledku zrážky blokovali časť križovatky. Pri udalosti sa zo štyroch účastníkov dopravnej nehody zranili tri osoby.

Trenčianski hasiči zabezpečili miesto udalosti a zraneným osobám poskytli predlekársku prvú pomoc. Po poskytnutí prvotnej zdravotnej starostlivosti boli zranené osoby prevezené posádkami SAHS a ZZS na ďalšie ošetrenie do nemocnice.

Zasahujúci hasiči na vozidlách vykonali požiarno-bezpečnostné opatrenia, pomocou absorpčnej látky zachytili uniknuté prevádzkové kvapaliny a z vozovky odstránili ďalšie následky dopravnej nehody. Po ukončení činnosti miesto udalosti odovzdali príslušníkom polície.

Počas zásahu bola cesta v danom úseku uzavretá a premávka presmerovaná cez priľahlé ulice.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Barbora Šimkaninová
Zdroj/Foto: Ministerstvo vnútra SR
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies