Včera sa konala svadba roka

NETKY.SK • 19 Máj 2019, 08:36 • 2 min
Včera sa konala svadba roka

Na včerajší deň určite nikdy nezabudnú Rytmus a Jasmina Alagič. Práve v sobotu si povedali svoje ÁNO a stali sa z nich manželia Vrbovskí.

slovakia

left justify in out

Jasmina a Rytmus si povedali svoje ÁNO v popoludňajších hodinách v luxusnom zámku v Pezinku. Na obrade sa zúčastnilo niekoľko prominentných hostí.

 

Civilný obrad Jasminy a Rytmusa sa odohral na nádvorí zámku. Potom sa svadobčania presunuli do útrob luxusného zámku. Dvojica si svoj deň chce užiť v súkromí. Takže okrem celého zámku si objednali aj ochranku.

 

obrazok

 

Každý z hostí dostal červený alebo zlatý balón v tvare srdca, naplnený héliom. Napokon balóny z nádvoria vypustili.

 

Patrik s Jasminou nenechali nič na náhodu a poprosili všetkých hostí aby neuverejňovali žiadne fotky, na ktorých by boli oni dvaja v ich dôležitý deň. Každý, kto bol na svabu pozvaný dostal kartičku na, ktorej bolo napísané: Budeme radi, ak budete mať z našej svadby čo najviac spomienok v podobe videí a fotografií. Je pre nás dôležité aby sa videé alebo fotografie, na ktorých budeme my - teda Jamina a Patrik nezdielali na sociálnych sieťach. Po obrade postneme oficiálnu fotografiu k nám na profily, tú samozrejme môžete sharovať. Toto je pre nás mimoriadne dôležitý bod. Ďakujeme, že ho budete rešpektovať.

 

Zároveň poďakovali všetkým za účasť a sľúbili im, že k ich druhému najdôležitejšiemu dňu v živote, deň kedy sa stanú rodičmi už nikoho pozývať nebudú.

 

Svadba roka Jasminy Alagič a Patrika Vrboského nenechala chladnými ani fanúšikov. Mnohí sa prišli pozrieť aspoň pred zámok.

 

Patrik Rytmus Vrbovský a Jasmina Alagič sú spolu presne rok, od mája 2018. V novembri sa zasnúbili a na Štedrý deň oznámili, že čakajú spoločné dieťa.A práve v sobotu sa z nich stali manželia.

 

Rytmus, vlastným menom Patrik Vrbovský, začínal v spomínanej skupine Kontrafakt, neskôr sa však vydal aj na sólovú dráhu. Na konte má štúdiové albumy Bengoro (2006), Kral (2009), Fenomen (2011) a Krstný otec (2016).

 

Jasmina Alagič sa venuje modelingu. V roku 2009 bola finalistkou súťaže Miss Universe Slovenskej republiky, nedávno sa predstavila ako moderátorka šou Československá Super Star a účinkovala aj v projekte Tvoja tvár znie povedome.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies