Valovič zostáva trénerom Slovana, má zmluvu do konca roka

NETKY.SK • 30 August 2013, 09:15 • 2 min
Valovič zostáva trénerom Slovana, má zmluvu do konca roka

BRATISLAVA - Jozef Valovič zostáva trénerom futbalistov Slovana Bratislava. Avšak už nie dočasne, ale podľa všetkého minimálne do konca tohto roka. Šesťdesiatjedenročný kormidelník sa s vedením úradujúceho šampióna dohodol na ďalšom zotrvaní na tomto poste. Informuje o tom piatkové vydanie denníka.

slovakia

left justify in out

"Nedávno som podpísal kontrakt do konca kalendárneho roka. Momentálne je trénerská zmluva na futbalovom zväze z dôvodu registrácie," prezradil pre Šport Valovič, ktorý sa taktovky ujal po Samuelovi Slovákovi po 3. kole Corgoň ligy pôvodne len na dočasné obdobie. Spolu s Jozefom Kontírom a poradcom Dušanom Galisom však vytiahli "belasých" na druhé miesto tabuľky najvyššej slovenskej súťaže, keď doviedli svojich zverencov k štyrom víťazstvám a prehrali len v 7. kole na pôde MŠK Žilina (0:2). 

Generálny riaditeľ ŠK Slovan Bratislava Petr Kašpar k predĺženiu trénerskej spolupráce s Valovičom pre denník Šport uviedol: "Vo funkcii dočasného kormidelníka môže kouč vystupovať maximálne tri kolá, takže niekto musí viesť mužstvo. Jozef Valovič je zamestnancom klubu, Slovanu sa pod jeho taktovkou darilo, takže akurát prešiel na inú funkciu." 

Otázka trénera je nateraz vyriešená, ale v tíme úradujúceho slovenského majstra sa ňou naďalej budú zaoberať. "Stále ostáva pre nás aktuálnou. Momentálne sondujeme trh. Keď to pôjde, nie je žiadny problém, aby viedol Valovič mužstvo aj na jar. Pravda, môže nastať aj opačný prípad, že by nedotiahol do konca jesennú časť. Musíme sa výhľadovo pozerať do budúcnosti," dodal Kašpar. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies