V zostave Columbusu by sa mal dnes v noci objaviť ruský mladík Gavrikov

NETKY.SK • 25 Apríl 2019, 11:02 • 2 min
V zostave Columbusu by sa mal dnes v noci objaviť ruský mladík Gavrikov

COLUMBUS - Svoj debut v NHL a to rovno v druhom kole vyraďovaecj časti môže pocítiť na vlastnej koži už dnes v noci ruský obranca Vladislav Gavrikov. Séria sa rozbieha prvými dvomi zápasmi v bostonskej TD Garden. Tréner Blue Jackets John Tortorella to vyhlásil počas dnešného dňa.

slovakia

left justify in out

Columbus sa od polovice februára trápi so zraneniami viacerých hráčov. Okrem Ryana Murrayho od konca marca nehrá ani Adam McQuaid. V playoff proti Tampe sa navyše zranil Markus Nutivaara. Útechou pre Columbus môže byť aspoň postup cez najlepší tím po základnej časti, ktorému nedali žiadnu šancu a vyhrali vo všetkých 4 zápasoch.

 

Tortorella mal k dispozícii na striedačke proti Tampe 6 obrancov, ktorých aj využíval. Pre nhl.com sa vyjadril so slovami: "Všetci hrali dobre, bol som spokojný. Uvidíme čo bude ďalej." 

 

img

 

Dvadsaťtriročný Gavrikov podpísal 13. apríla s vstupný kontrakt na dva roky. Stodeväťdesiat centimetrov vysoký obranca pôsobil v uplynulých dvoch sezónach v poprednom tíme KHL SKA Petrohrad. Rusko reprezentoval na ZOH 2018 v Pjongčangu, kde získal s OŠR zlato, štartoval aj na majstrovstvách sveta 2017 (bronz) a 2018.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @gavrikov_vlad,

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies