Slovensko, pozor na búrky, toto nám dnes hrozí!

NETKY.SK • 26 August 2019, 06:33 • 2 min
Slovensko, pozor na búrky, toto nám dnes hrozí!

BRATISLAVA - Čaká nás poriadne teplo, no celé Slovensko potrápia aj búrky a lejaky.

slovakia

left justify in out

Búrky budú pokračovať. Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) vydal výstrahu pred búrkami pre celé Slovensko na nedeľu večer. V pondelok (26. 8.) výstraha pokračuje pre celé západné a stredné Slovensko, ale aj pre niektoré regióny na východe Slovenska.

 

img

 

Pondelková výstraha podľa informácií na webe SHMÚ platí od 14.00 h do večera do 20.00 h. SHMÚ ju vydal pre všetky kraje západného a stredného Slovenska, ale aj pre niektoré okresy Košického a Prešovského kraja. Meteorológovia zároveň upozorňujú na vysoké teploty v týchto regiónoch, výstrahu prvého stupňa na pondelkové popoludnie vydal SHMÚ pre Košice, Michalovce, Sobrance či Trebišov.

 

img

 

SHMÚ tiež upozorňuje na hrozbu prívalových povodní z dažďov, pre okres Považská Bystrica vydal výstrahu druhého stupňa, upozorňuje však na podobné riziko aj v okresoch Partizánske či Zlaté Moravce.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies