V Žiline zatiaľ neuvažujú o majstrovskom titule, hoci na ňom vytrvale pracujú

NETKY.SK • 22 November 2016, 15:11 • 2 min
V Žiline zatiaľ neuvažujú o majstrovskom titule, hoci na ňom vytrvale pracujú

BRATISLAVA - Futbalisti MŠK Žilina z ostatných desiatich stretnutí najvyššej slovenskej súťaže 2016/2017 získali pod vedením trénera Adriána Guľu až 28 bodov (bilancia: 9 - 1 - 0, skóre 31:4), nezvíťazili len 30. októbra v Prešove proti nováčikovi 1. FC Tatran (1:1) v rámci 14. kola Fortuna ligy.

slovakia

left justify in out

Klub spod Dubňa figuruje po dosiaľ odohraných 16 kolách suverénne na čele tabuľky so sedembodovým náskokom pred druhou v poradí Podbrezovou (41, resp. 34 b.), tretí Slovan Bratislava zaostáva za lídrom deväť bodov. Napriek tomu hráči MŠK Žilina zatiaľ neuvažujú o majstrovskom titule.


"Ak by sme sa na to už teraz začali sústreďovať, mohlo by sa nám to vypomstiť. Ideme od zápasu k zápasu, v každom chceme zvíťaziť. A na tom sa nič nezmení," citoval portál fortunaliga.sk slová 24-ročného stredopoliara a kapitána žilinského mužstva Michala Škvarku. V rovnakom duchu sa vyjadril aj 20-ročný stopér Denis Vavro: "Vnímame, keď naši fanúšikovia skandujú slovo ´majstri´, je to pekné. Ešte krajšie však bude, keď to budú kričať až po poslednom kole tejto sezóny. Koniec súťaže je ďaleko, my musíme naďalej tvrdo pracovať a koncentrovať sa iba na naše výkony."


V novodobej ére samostatnej SR si z doterajších 23 súťažných ročníkov vybojoval žilinský klub šesťkrát majstrovský titul (2002, 2003, 2004, 2007, 2010 a 2012), v tomto hodnotení patrí MŠK druhá priečka za Slovanom Bratislava (spolu 8 prvenstiev).


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies