Martin Škrteľ sa má po skončení aktuálnej sezóny sťahovať do talianskej Serie A

NETKY.SK • 29 Marec 2019, 16:10 • 2 min
Martin Škrteľ sa má po skončení aktuálnej sezóny sťahovať do talianskej Serie A

ISTANBUL - Ešte donedávna hráč slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrteľ má podľa tureckých zdrojov meniť nielen klubový dres, ale aj krajinu pôsobenia.

slovakia

left justify in out

Turecká televízia CNN Türk poskytla informácie, že opora tureckého klubu Fenerbahce Istanbul po skončení aktuálnej sezóny už poddľa svojich vyjadrení nepredĺži zmluvu, ale posilní mužstvo v talianskej Serii A Parma Calcio 1913.

 

 

Podľa viacerých vyjadrení je prestup bývalého slovenského eprezentanta už hotovou vecou a čaká sa už len na oficiálne potvrdenie oboch futbalových klubov. V tíme najvyššej talianskej súťaže by sa Škrtel mohol stať spoluhráčom nášho reprezentanta Juraja Kucku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#errea #erreasport #acparma #kuco #futbalshop #levice

Príspevok, ktorý zdieľa errea.sk (@errea.sk),

 


Tridsaťštyriročný rodák z Handlovej iba nedávno ukončil reprezentačnú kariéru. V Turecku pôsobí už tretí rok, po tom ako ukončil svoje pôsobenie na britských ostrovoch v klube FC Liverpool. V poslednom prestupovom období boli pre Škrteľa v hre aj kluby ako FC Barcelona, Juventusu Turín či Al-Ahli Džidda.

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies