Nevídané veci v MMA! Súboj muža so ženou a šialený rozhodca z Ruska

NETKY.SK • 1 November 2021, 14:12 • 2 min
Nevídané veci v MMA! Súboj muža so ženou a šialený rozhodca z Ruska

Svet zmiešaných bojových umení dokáže neustále prekvapiť. Počas uplynulého víkendu sme sa stali svedkami dvoch bizarných udalostí, na ktoré sa bude ešte dlho spomínať.

slovakia

left justify in out

Naši severní susedia z Poľska sa postarali o rozruch po tom, ako ohlásili atypický zápas medzi mužom a ženou. Do klietky sa postavila armwrestlerka a osobná trénerka Urszula Siekaczová, ktorá si zmerala sily s Piotrom Lisowským. Napriek tomu, že si zástupkyňa nežného pohlavia pred súbojom verila, dopadol duel podľa očakávaní, keď bojovník v 2. kole využil svoju silovú prevahu. Lisowský poslal svoju súperku k zemi, položil jej koleno na hrudník a rozhodca musel zápas ukončiť. Asi netreba dodávať, že si tento zápas vyslúžil obrovskú kritiku verejnosti a veľa fanúšikov nezískal.

 

 

Hlavným aktérom druhého incidentu bol ruský rozhodca Vjačeslav Kiselev, ktorý na podujatí UFC 267 rozhodoval duel medzi Elizeuom Zaleskim dos Santosom Benoitom St. Denisom. Zaleski svojho súpera doslova ničil, zatiaľ čo St. Denis kládol márny odpor. Kiselev však zápas prekvapivo neukončil a nezvládnuté meranie síl bolo z jeho pohľadu o to zvláštnejšie, že po zásahu do slabín zobral Zaleskimu bod, hoci ten napokon triumfoval po troch kolách.

 

 

Vedenie UFC zareagovalo okamžite a Rusa z turnaja stiahlo aj napriek tomu, že mal rozhodovať zápas na hlavnej karte medzi Magomedom Ankalajevom a Volkanom Oezdemirom. „Úprimne, toto bol najhorší výkon rozhodcu, aký som v živote videl. Jasné, aj oni to majú ťažké, pri pohľade na takýto scenár si však človek viac váži ľudí ako Herzog, McCarthy alebo Dean. Pozeralo sa na to veľmi zle a dúfam, že Benoit mieri do nemocnice,“ prezradil po zápase legendárny Daniel Cormier, ktorý celý turnaj komentoval. Niekdajší vynikajúci rozhodca John McCarthy požiadal kompetentných, aby už nikdy nedovolili Kiselevovi dohliadať na nejaký zápas.

 

 

Turnaj s poradovým číslom 267 ale ukázal aj príjemnejšiu stránku. V hlavnom ťaháku sme videli fantastický výkon veterána Glovera Texeiru, ktorý porazil šampióna Jana Blachowicza z Poľska a stal sa novým držiteľom titulu v poloťažkej váhe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies