V troskách zrúteného paneláku zahynul najmenej jeden človek

NETKY.SK • 10 Jún 2012, 18:47 • 2 min
V troskách zrúteného paneláku zahynul najmenej jeden človek

V troskách zrúteného paneláku zahynul najmenej jeden človek - Svet Časť päťposchodového paneláku sa dnes nadránom zrútila v meste Luck na západe Ukrajiny. Záchranári vytiahli z trosiek telo mŕtveho 74-ročného muža.

slovakia

left justify in out

img

Časť päťposchodového paneláku sa dnes nadránom zrútila v meste Luck na západe Ukrajiny. Záchranári vytiahli z trosiek telo mŕtveho 74-ročného muža. Informovala o tom agentúra Ukrinform. Z obytného bloku sa zrútilo všetkých päť poschodí medzi prvým a druhým vchodom, zničených je osem bytov. Trosky stále prehľadávajú záchranné tímy. Úrady najprv informovali o dvoch nezvestných a jednej zranenej osobe. Zranenú staršiu ženu s otrasom mozgu previezli do nemocnice. Obyvateľov paneláku, postaveného v roku 1971, dočasne ubytovali v miestnom hoteli. Príčiny nešťastia zatiaľ nie sú známe, v priestoroch prízemia, kde bol obchod s nábytkom, však údajne v minulosti došlo k zbúraniu časti nosných stien.

Zdroj:TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies