V Trnave sa chystajú na návštevu z Trenčína

NETKY.SK • 4 December 2015, 12:58 • 2 min
V Trnave sa chystajú na návštevu z Trenčína

TRNAVA - Futbalisti FC Spartak Trnava sa s jesennou časťou sezóny 2015/2016 najvyššej slovenskej súťaže rozlúčia sobotňajším domácim stretnutím s úradujúcim majstrom a lídrom fortunaligovej tabuľky AS Trenčín. Hostia predvádzajú kombinačný a ofenzívny futbal, čo môže byť volavkou pre potenciálnych návštevníkov City Areny.

slovakia

left justify in out

"U nás na štadióne je fanúšik vždy dvanástym hráčom. Veľa priaznivcov sa chystá aj z Trenčína. Vždy je extra motiváciou, keď sú tribúny plné. Pripravujeme sa poctivo. Je to najlepší možný záver jesene. Disponujú šikovnými futbalistami, uspieť môžeme, iba ak pôjdeme na viac než sto percent. Majú silu v kombinácii, bude sa im však hrať zle, pokiaľ im napádaním nedovolíme rozvinúť hru," uviedol na oficiálnej internetovej stránke trnavského klubu ľavý obranca "andelov" Matúš Čonka.


Toho trápilo svalové zranenie v podbrušnej oblasti: "Dodnes sme presne nezistili, čo mi je. Pomohla mi injekcia. Možno by som už bol v poriadku, keby som niekoľko týždňov vynechal tréningy a zápasy, ale chcel som pomôcť mužstvu. Dúfam, že decembrová prestávka bude stačiť a nebudem musieť ísť na operáciu."


Sobotňajší šláger má výkop o 18.20 h, v okolí nového Štadióna Antona Malatinského budú platiť dopravné obmedzenia. Od 14.00 do 21.00 h uzavrú Kollárovu a Športovú ulicu. "Návštevníci City Areny a futbalového podujatia však môžu využiť oba vstupy do podzemných garáží. Z Kollárovej ulice budú vodiči počas uzávierky môcť vychádzať len doľava. Uvítali by sme, keby s ohľadom na zvýšený počet chodcov použili vodiči prednostne vchod od Mestského amfiteátra. Vzhľadom na kapacitné možnosti parkovacích miest v okolí stánku žiadame účastníkov duelu, aby sa presúvali podľa možností bez využitia svojich vozidiel. Ostatných vodičov prosíme o trpezlivosť a vzájomnú ohľaduplnosť," priniesol web spartak.sk tlačovú správu polície.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies