Obviniť mali aj ďalšieho bývalého policajného prezidenta, zatiaľ má byť na ceste z Chorvátska

NETKY.SK • 2 December 2020, 11:17 • 2 min
Obviniť mali aj ďalšieho bývalého policajného prezidenta, zatiaľ má byť na ceste z Chorvátska

Národná kriminálna agentúra (NAKA) podľa informácií Denníka N obvinila aj niekdajšieho prezidenta Policajného zboru SR Milana L. Zatiaľ nie je vo väzbe.

slovakia

left justify in out

Po tom, ako si NAKA prišla po námestníka riaditeľa Slovenskej informačnej služby Borisa B., si vzala aj bývalého šéfa kontrarozviedky Slovenskej informačnej služby Petra G.

 

 

Denník N priniesol informáciu, že podľa ich zdrojov je medzi obvinenými aj exprezident polície Milan L., ktorý sa práve má vracať z cesty v Chorvátsku a so strážcami zákona a poriadku má byť podľa informácií denníka dohodnutý na návrate do vlasti, aby tu vypovedal.

 

Denník priniesol aj reakciu riaditeľa tajnej služby Vladimíra Pčolinského, ktorý je bratom šéfa poslaneckého klubu SME RODINA Petra Pčolinského. Šéf SIS sa nebude vyjadrovať, kým nebude poznať prípad a ako súvisí s činnosťou tajných. Prečítajte si aj o ďalších zásahoch NAKA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona