Survival hra s otvoreným svetom z prostredia Terminátora bude konečne odhalená

NETKY.SK • 20 Február 2024, 13:26 • 2 min
Survival hra s otvoreným svetom z prostredia Terminátora bude konečne odhalená

Nová Terminátorská survival hra s otvoreným svetom bude odhalená! Na udalosti Nacon Connect 29. februára odhalia 30 minút nových ukážok, vrátane ďalších očakávaných titulov GreedFall 2 a Test Drive Unlimited Solar Crown.

slovakia

left justify in out

Vydavateľ Nacon je konečne pripravený ukázať viac zo svojej Terminátorskej survival hry s otvoreným svetom počas prezentácie, ktorá je naplánovaná na koniec februára.

V rámci akcie Nacon Connect, ktorá je naplánovaná na 29. februára, bude možné vidieť 30 minút nových ukážok, v ktorých sa predstavia napríklad hry GreedFall 2: The Dying World, Test Drive Unlimited Solar Crown, Ravenswatch, Crown Wars: The Black Prince a nová hra Terminator.

Spoločnosť Nacon oznámila zatiaľ nepomenovanú hru Terminator už v roku 2022. Pracuje sa na nej v štúdiu Nacon v Miláne a odohráva sa v otvorenom svete zasadenom medzi udalosti Súdneho dňa (jadrový úder Skynetu, ktorý spôsobí apokalypsu) a vznikom odboja Johna Connora. Hráte za skupinu ľudí, ktorí prežili jadrovú apokalypsu a bojujú o prežitie.

Ako vtedy uviedol Nacon, hra Terminátor obsahuje originálny príbeh, ktorý vychádza z udalostí vykreslených vo filmoch. Filmový teaser trailer odhalil T-800, ktorý niekoho loví v skladisku a v pozadí znie ikonická melódia pôvodného Terminátora.

Hra GreedFall 2: The Dying World medzitým nadväzuje na RPG GreedFall 2 od spoločnosti Spiders v štýle Dragon Age. Tá by mala vyjsť pre PC a konzoly niekedy v tomto roku. Test Drive Unlimited Solar Crown je ďalšou hrou zo závodnej série vyvíjanej spoločnosťou Kylotonn, ktorá má tiež vyjsť v roku 2024.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: IGN, Game Rant, PC Gamer, Foto: Geek Culture
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies