Oktagon šokoval fanúšikov! Video o zápase Kincl vs Vémola valcuje internet

NETKY.SK • 11 Máj 2023, 12:00 • 2 min
Oktagon šokoval fanúšikov! Video o zápase Kincl vs Vémola valcuje internet

BRATISLAVA - Mnohí internetovo znalí fanúšikovia pravdepodobne minimálne raz natrafili na meno Martin "Mikýř" Mikyska. Známy tvorca videí spustil kampaň spoločne s Oktagonom, ktorá je podľa mnohých fanúšikov najlepšou reklamou histórie organizácie.

slovakia

left justify in out

Video Martina Mikysku je skutočným prelomom v športovom marketingu. Okrem toho, že je mimoriadne kreatívne, je i trefné a v neposlednom rade prináša dávku humoru, ktorý je v dnešom svete základom úspechu. Pred plánovanou odvetou Kincl vs Vémola, ktorá sa bude konať 20.5.2023 v pražskej O2 Aréne, vo videu známy tvorca vysvetlil, že za poslednou prehrou a problémami s okom Patrika Kincla mohol priamo Mikýř. Ten mal údajne vystreliť korok od vína tak neštastne, že trafil priamo Patrika do oka. 

 

 

Teraz má už má spomínané video cez 370-tisíc vzhliadnutí a doslova príjemne šokovalo aj dlhoročných fanúšikov organizácie. "Mega zápas si vždy zaslúži niečo špeciálne. Veci, ktoré vidíte v Oktagone si vždy robíme sami. Nevyužívame žiadne agentúry, všetko tvorí náš tým. Teraz sme sa rozhodli pre Mikýřa. Hodilo sa nám použiť aj niečo iné, chceli sme to spraviť zaujímavejšie a Mikýř má naviac rád Oktagon," konštatoval riaditeľ marketingu Oktagon MMA Nikolas Pátek. 

 

Séria videí slúži ako propagácia k blížiacemu sa turnaju Oktagon 43, na ktorom sa predstaví zo Slovákov Robo Pukač a Marek Mazúch. Mikýř vydal nedávno aj rozhovor so spolumajiteľom organizácie Ondřejom Novotným, s ktorým sa rozhodol riešiť aj tie najintímnejšie témy. Napríklad aj to, že mal na tele spoluzakladateľ Oktagonu ako dieťa cez dvesto bradavíc. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies