V Thajsku sa zrazili osobné vlaky, zranilo sa vyše 20 osôb

NETKY.SK • 27 Marec 2015, 09:11 • 2 min
V Thajsku sa zrazili osobné vlaky, zranilo sa vyše 20 osôb

BANGKOK - Viac ako 20 ľudí sa zranilo v noci nadnes pri zrážke dvoch osobných vlakov severne od metropoly Bangkok. Informovala o tom dnes agentúra AP s odvolaním sa na tamojšie úrady.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií predstaviteľa thajskej polície sa zranilo 22 osôb, pričom väčšina z nich utrpela ľahké zranenia. Jeden z rušňovodičov spolu s mechanikom boli po zrážke v kritickom stave. Thajské štátne železnice zverejnili na svojej facebookovej stránke vyhlásenie, podľa ktorého vlak mieriaci na sever Thajska narazil do zadnej časti druhej súpravy.

 

Bezprostredne nebolo známe, čo kolíziu vlakov v provincii Ajutthaja v strednej časti Thajska zapríčinilo.

 

Tento týždeň zaznamenali v Thajsku k viaceré železničné nehody. Vo štvrtok došlo na severe krajiny k nehode, pri ktorej zahynul vodič dodávky, keď vrazil do idúceho vlaku, informovali thajské médiá.

Siedmi robotníci prišli o život a ďalší sa zranili pri ďalšej kolízii osobného vlaku s nákladným autom počas silných dažďov v meste Čiang Mai na severe Thajska.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies