V prípade Pčolinského sa objavilo podozrenie v súvislosti s podplácaním policajta

NETKY.SK • 23 Apríl 2021, 12:46 • 2 min
V prípade Pčolinského sa objavilo podozrenie v súvislosti s podplácaním policajta

BRATISLAVA - Objavilo sa podozrenie, že Vladimír Pčolinský sprostredkoval sumu desaťtisíc eur policajtovi Mariánovi K. za to, aby sa neriešili podozrenia voči známej nadnárodnej stavebnej spoločnosti.

slovakia

left justify in out

Marián K. bol v minulosti operatívcom Národnej kriminálnej agentúry, ktorý mal na starosti ekonomickú kriminalitu.  Pčolinský mu mal sprostredkovať desaťtisíc eur policajtovi Mariánovi K. za to, aby sa neriešili podozrenia voči známej nadnárodnej stavebnej spoločnosti. V súčasnosti je stíhaný v rámci kauzy Judáš a v prípade má byť kľúčovým svedkom.

 

Mohlo by vás zaujímať: Bývalý šéf SIS Vladimír Pčolinský má na krku ďalšie obvinenie!

 

Vladimír Pčolinský podozrenia z korupcie odmieta a podal voči nim sťažnosť. Bývalý šéf SIS Vladimír Pčolinský je už viac ako mesiac vo vyšetrovacej väzbe. Špecializovaný trestný súd rozhodol o väzobnom stíhaní bývalého šéfa SIS Vladimíra P. v nedeľu 14. marca. Dôvodom väzby bola obava z ovplyvňovania svedkov a pokračovania v trestnej činnosti. Vladimír Pčolinský je zapletený do zločinu prijímania úplatku od právnika Zoroslava Kollára, ktorý tiež zostal vo väzbe.

 

Súvisiaci článok: Bývalý šéf SIS Vladimír Pčolinský a právnik Zoroslav Kollár zostanú vo väzbe



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies