VIDEO: Muž v maske Roberta Fica vyliezol na Michalskú vežu

NETKY.SK • 11 December 2021, 16:53 • 2 min
VIDEO: Muž v maske Roberta Fica vyliezol na Michalskú vežu

BRATISLAVA - Mladého odvážlivca následne zadržala polícia a udelila mu pokutu.

slovakia

left justify in out

Na 26-ročného muža, ktorý sa dostal na vrchol veže po lešení, upozornili políciu prostredníctvom linky 159.  Lezec si svoj kaskadérsky kúsok nakrútil na kameru a video už zverejnil na internete. Niektorí svedkovia na muža v maske bývalého premiéra a predsedu opozičnej strany Smer-SD Roberta Fica kričali, iní sa pozerali so strachom v očiach. Po tom, ako vyliezol na vrchol 51-metrovej veže, zapálil červenú svetlicu, otvoril si známy sladený nápoj v červenej plechovke s bielym logom a prihovoril sa do kamery. "Dámy a páni, ako môžete vidieť, aj takýto občas býva život opozičného politika, ale robím to pre vás. Sme v tom spolu," povedal. 

 

 

Na zemi ho už čakala polícia, ktorá ho odviedla preč. Muž vo videu polícii povedal, že je lockdown, nudí sa, nemôže ísť na lezeckú stenu, tak mu napadol takýto kúsok"Za priestupok proti verejnému poriadku bol riešený uložením blokovej pokuty vo výške 30 eur,"  informovala hovorkyňa mestskej polície Barbora Krajčovičová.

 

Televízia JOJ informovala, že muž jednoducho rád lezie na vysoké budovy. Slovenská kultúrna pamiatka v centre hlavného mesta teda nie je jeho prvým osobným triumfom. 

 

Možno vás zaujme: Guinnessova kniha rekordov nás sprevádza už 66 rokov



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies