V Reale predstavili novú akvizíciu Kovačiča

NETKY.SK • 19 August 2015, 15:26 • 2 min
V Reale predstavili novú akvizíciu Kovačiča

MADRID - Mateo Kovačič je piatym chorvátskym futbalistom v službách Realu Madrid.

slovakia

left justify in out

Aj tak ho prezentoval prezident "bieleho baletu" Florentino Pérez, ktorý pri stredajšom oficiálnom predstavení na adresu novej akvizície z talianskeho Interu Miláno uviedol: "Mateo je mladý a pritom už skúsený hráč, disponuje veľkým talentom."

 

 "Hala Madrid, som v najväčšom klube na svete a dúfam, že nesklamem. Všetko sa udialo veľmi rýchlo. Ponuku som dostal len tri či štyri dni dozadu. Je to veľmi dôležitý krok v mojej kariére," neskrýval radosť rodák z rakúskeho Linzu, ktorý začal so seniorskou kariérou v záhrebskom Diname, dres milánskeho Interu si obliekal od roku 2013. V Reale si zahrá aj s krajanom Lukom Modričom. 

 

Kovačič sa s madridským klubom dohodol na šesťročnej spoluprácii. Rodák z rakúskeho Linzu začal so seniorskou kariérou v záhrebskom Diname, dres milánskeho Interu si obliekal od roku 2013. V Reale si zahrá aj s krajanom Lukom Modričom.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies