VIDEO: Obrovský požiar v Petrohrade! O život prišiel jeden hasič

NETKY.SK • 13 Apríl 2021, 07:49 • 2 min
VIDEO: Obrovský požiar v Petrohrade! O život prišiel jeden hasič

Ruský minister pre mimoriadne situácie Evgeny Zinichev vyjadril úprimnú sústrasť rodine hasiča, ktorý prišiel o život pri pomáhaní s hasením budovy spoločnosti Nevskaja Manufactura v ruskom Petrohrade.

slovakia

left justify in out

"Minister Zinichev vyjadril úprimnú sústrasť príbuzným a priateľom hasiča, ktorý počas služby prišiel o život pri hasení požiaru v administratívnej budove Nevskaja Manufactura v Petrohrade. Rezort poskytne zraneným hasičom a ich príbuzným komplexnú pomoc a podporu", informovala tlačová služba TASS. 

 

img

 

Práce na hasení budovy naďalej pokračujú. Do boja s požiarom bolo povolaných viac ako 350 hasičov a 73 kusov techniky.

 

Hlásenie o požiari bolo avizované už vo včerajších ranných hodinách. Do večera (22:22 hod. miestneho času) bol už požiar lokalizovaný na ploche 10 000 km². Jeden hasič podľahol zranenim, dvaja ďalší boli prevezení do nemocnice. Jeden z nich má popáleniny na 60% tela.

 

 

Vo včerajších hodinách agentúra TASS hlásila, že v dôsledku požiaru sa už zrútila strecha a podlaha v budove s rozlohou 1 500 km² sa prepadla. Pri hasení pomáha od včerajších hodín aj letectvo. Plamene pohltili celý vnútrajšok budovy. Bolo ich vidieť takmer zo všetkých okien. 

 

Správu budeme aktualizovať!

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies