V Prešovskom kraji sa uskutoční dopravno-bezpečnostná akcia. Na toto si dajte pozor!

NETKY.SK • 19 Marec 2024, 12:30 • 2 min
V Prešovskom kraji sa uskutoční dopravno-bezpečnostná akcia. Na toto si dajte pozor!

V utorok 19. marca popoludní bude na teritóriu Prešovského kraja uskutočnená dopravno-bezpečnostná akcia. Jej cieľom je pozitívne ovplyvniť bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky ako aj znížiť negatívne dôsledky na zdraví a na životoch na našich cestách.

slovakia

left justify in out

Policajti počas tohto výkonu služby budú kontrolovať dodržiavanie zákazu používania telefónu počas jazdy, dodržiavanie zákazu požitia alkoholických nápojov pred alebo počas jazdy a budú kontrolovať dodržiavanie rýchlosti jazdy. Policajti sa zamerajú aj na nemotorových účastníkov cestnej premávky, taktiež sú povinní dodržiavať pravidlá na cestách.

Pozornosť službukonajúcich policajtov bude zameraná aj na používanie reflexných prvkov za zníženej viditeľnosti. Nezabúdajme, je dôležité byť na cestách videní!

Dodržiavaním pravidiel cestnej premávky a ohľaduplnosťou voči ostatným účastníkom aj my môžeme v značnej miere ovplyvniť počet negatívnych udalostí, s ktorými sa na cestách stretávame.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Barbora Šimkaninová
Zdroj/Foto: Ministerstvo vnútra SR
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies