V Prahe vystúpi rapper Black Milk s kapelou Nat Turner

NETKY.SK • 14 November 2016, 12:29 • 2 min
V Prahe vystúpi rapper Black Milk s kapelou Nat Turner

PRAHA - Americký rapper a producent Black Milk a jeho koncertná kapela Nat Turner absolvujú budúci mesiac kratšie európske turné, v rámci ktorého sa predstavia aj v Prahe. Koncert sa uskutoční v pondelok 12. decembra v Storm Clube.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročný interpret a trojčlenná formácia, ktorí spolu tento rok vydali inštrumentálne nahrávky Sunday Outtakes EP a The Rebellion Sessions, odštartujú spomínané turné 7. decembra v Miláne. Neskôr okrem Prahy zahrajú aj vo Würzburgu, Londýne, Bristole, Reims, Štrasburgu, Bulle a nakoniec 17. decembra v Berlíne.


Black Milk, vlastným menom Curtis Cross, pochádza z Detroitu a na konte má zatiaľ šesť sóloviek - Sound Of The City (2005), Popular Demand (2007), Tronic (2008), Album Of The Year (2010), No Poison No Paradise (2013) a If There's A Hell Below (2014). Bol tiež členom zoskupenia Random Axe, ktoré okrem neho tvorili už zosnulý Sean Price z Heltah Skeltah a Guilty Simpson. Svoj eponymný debut vydala táto trojica v roku 2011.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies