Wozniacka je pyšná na svoju kariéru, posledná loptička bude pre ňu emotívna

NETKY.SK • 18 Január 2020, 12:51 • 2 min
Wozniacka je pyšná na svoju kariéru, posledná loptička bude pre ňu emotívna

BRATISLAVA - Dánska tenistka Caroline Wozniacka v decembri minulého roka zaskočila svojich fanúšikov, keď oznámila, že Australian Open 2020 bude jej posledný turnaj v kariére.

slovakia

left justify in out

V týchto dňoch sa naň poctivo pripravuje a pri svojej derniére chce vydať zo seba maximum. Práve v Melbourne dosiahla najväčší úspech kariéry, keď pred dvoma rokmi získala grandslamový titul.

"Zatiaľ k tomu pristupujem ako k hocijakému inému turnaju. Mala som niekoľko dobrých tréningových jednotiek. Urobila som všetko čo bolo v mojich silách, aby som sa dobre pripravila a verím, že to dopadne čo najlepšie. Samozrejme, keď odohrám poslednú loptičku, som si istá, že to bude trochu emotívne," vyjadrila sa Wozniacka na tlačovej konferencii pred začiatkom Australian Open.

 

 

img

 

Počas svojej úspešnej kariéry získala 30 turnajových titulov, zarobila viac než 35 miliónov amerických dolárov a 71 týždňov bola na pozícii svetovej jednotky. "Veľa som dosiahla a nič neľutujem. Celú kariéru som tvrdo pracovala, aby som zostala na vrchole. Milujem tento šport, všetko okolo neho, ale som pripravená začať novú kapitolu môjho života. Keď sa obzriem za svojou kariérou, môžem byť veľmi pyšná," uviedla 29-ročná Dánka.

Caroline Wozniacka sa v prvom kole Australian Open predstaví v dueli proti Američanke Kristie Ahnovej. Doposiaľ sa na kurte ešte v singlovom zápase nestretli. V prípade úspešného začiatku by sa rodáčka z Odense zrejme stretla s finalistkou tohtotýždňového turnaja v austrálskom Adelaide Dajanou Jastremskou. Ukrajinku totiž v prvom kole čaká úspešná kvalifikantka.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona