Muž vďaka plastickému chirurgovi a tetovaniu vyzerá ako mimozemšťan

NETKY.SK • 15 Marec 2021, 12:08 • 2 min
Muž vďaka plastickému chirurgovi a tetovaniu vyzerá ako mimozemšťan

FRANCÚZSKO - Svet je plný kuriozít a čudných vecí. Minulý týžden sme vám ukázali muža, ktorý má potetované takmer celé telo, a dnes vám predstavíme muža, ktorý sa premenil na mimozemšťana.

slovakia

left justify in out

 

Anthony Loffredo si potetoval celé svoje telo aj oči čiernou farbou.  Chcel sa stať „čiernym mimozemšťanom“.

 

img

 

Ľudia sa možno, pri pohľade na neho chytajú za hlavu, no jeho mama ho nesúdi. 

 

 

Loffredo zverejnil spoločnú fotografiu s mamou. „Mama ostatným hovorí, že pri pohľade na mňa nemá nijakú nočnú moru, darí sa mi vyčariť jej úsmev na tvári a to je pre mňa jedno z mojich najväčších víťazstiev, matka svojho syna nikdy neodsúdi,“ napísal Anthony na sociálnej sieti. 

 

 

Loffredo z Francúzska podstúpil v septembri minulého roku rinotómiu, čo znamená, že si nechal chirurgicky odstrániť nos. Tridsaťdvaročný mladík odletel do španielskeho štúdia Oskara Marqueza, aby si nechal urobiť tento neobvyklý zákrok. Takýto zákrok je vo Francúzsku nezákonný.

 

 

 

 

„Ako vo sne, žijem tento sen. Ďakujem ti @oscarmarquezbodymod, zmenil si mi život, teraz môžem vďaka tebe kráčať s hlavou vysoko, som hrdý na to, čo sme spolu dokázali,“ pochválil sa na sociálnej sieti. 

 

Okrem toho má tiež odstránené obe uši, vrchnú peru, oči má potetované na čierno, do tváre vpichnutý podkožný implantát a jazyk má rozdelený na dve časti. Jeho úpravy však majú aj následky, keďže minulý rok na Instagrame Live vysvetlil, že po odstránení hornej pery sa mu ťažko rozpráva, ale zdá sa, že ho to neodradilo od snahy dosiahnuť svoj cieľ. Informoval portál ledbible.com.

 

 

„Od veľmi mladého veku som bol nadšený z mutácií a premien ľudského tela. Mal som vnuknutie, keď som bol ochrankárom. Uvedomil som si, že nežijem svoj život tak, ako by som chcel. Všetko som stopol a v 24 rokoch odišiel do Austrálie,vysvetlil pre francúzske noviny Midi Libre v roku 2017. 

 

Prečítajte si podobný článok: Nemec Wolfgang má má 98 percent svojho tela pokrytého tetovaním



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona