V Poprade zachraňovali maloleté dievčatá pod vplyvom alkoholu

NETKY.SK • 20 Apríl 2016, 12:31 • 2 min
V Poprade zachraňovali maloleté dievčatá pod vplyvom alkoholu

POPRAD – Polícia i záchranka v popradskej mestskej časti Matejovce v utorok podvečer zachraňovala štyri maloleté dievčatá pod vplyvom alkoholu. Oznamovateľ v telefonáte na číslo 159 upozorňoval na ich hlučné, vulgárne a agresívne správanie.

slovakia

left justify in out

„Hliadka po príchode na miesto zbadala štyri dievčatá, z ktorých dve sa dali na útek. Druhú dvojicu našli pod vplyvom alkoholu, jedno dievča ležalo na zemi pri garážach takmer v bezvedomí, druhá dievčina mala snahu ujsť, no stav, v akom bola, jej to nedovoľoval,“ informoval dnes náčelník popradskej mestskej polície Štefan Šipula. Hliadka mestskej polície okamžite privolala rýchlu zdravotnícku pomoc. „Dievčatá previezli na jednotku intenzívnej starostlivosti do popradskej nemocnice“, uviedol ďalej Šipula.

 

Hliadke sa následným pátraním podarilo nájsť aj ďalšiu dvojicu, ktorá sa predtým dala na útek. Obe maloleté dievčatá boli podrobené dychovej skúške. Dvanásťročná Popradčanka mala v krvi približne 1,3 promile alkoholu, ďalšia štrnásťročná 0,56 promile. Prípad bude riešiť mestská polícia v súčinnosti s Úradom práce, sociálnych vecí a rodiny v Poprade.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies