V Piešťanoch sa zišli silní muži z celého Slovenska

NETKY.SK • 6 Máj 2018, 11:51 • 2 min
V Piešťanoch sa zišli silní muži z celého Slovenska

PIEŠŤANY - Na Námestí slobody v Piešťanoch sa v nedeľu zišli silní muži, aby zabojovali v súťaži o titul Najsilnejší Slovák 2018. Víťaza určí päť náročných testov sily.

slovakia

left justify in out

Na úvod budú musieť pretekári dvíhať 140 kilogramov ťažkú oceľovú kladu. Druhým testom sily budú mŕtve ťahy s osobným automobilom. Neskôr súťažiaci budú prevracať 600-kilogramovú pneumatiku, zmerajú si sily v dvíhaní betónových gulí a záver pretekov bude patriť ťahaniu kamióna.

 

Súťaž o titul Najsilnejší Slovák je určená amatérom i profesionálom.

 

„Je to jediné podujatie, kde sa tieto dve kategórie silných mužov môžu stretnúť a spoločne si zasúťažiť. Možno toho roku uvidíme i bratský súboj Pirosovcov, kde Tomáš je pravidelným účastníkom amatérskeho Slovenského pohára a František je dlhé roky profesionálnym reprezentantom,“ uviedli organizátori zo Slovenskej asociácie silných mužov.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies