V nočnom klube v Plzni útočila žena kyselinou, zranila pät ľudí

NETKY.SK • 24 Marec 2018, 15:33 • 2 min
V nočnom klube v Plzni útočila žena kyselinou, zranila pät ľudí

PLZEŇ - V nočnom podniku v Plzni zaútočila žena na troch ľudí neznámou chemickou látkou, zrejme kyselinou. Pri útoku utrpelo zranenia pät ľudí, jednu ženu previezli vrtuľníkom na kliniku popálenín. Polícia podozrivú zadržala, informuje český spravodajský portál iDNES.cz.

slovakia

left justify in out

„Prijali sme oznámenie, že v jednom z nočných podnikov v Plzni došlo k zraneniu troch osôb. Na miesto ihneď vyrazili policajti z mestského riaditeľstva polície v Plzni, ktorým sa podarilo zaistiť podozrivú ženu,“ popisuje udalosť policajná hovorkyňa Pavla Burešová.

Žena zaútočila na troch ľudí zatiaľ nezistenou chemickou látku. Podľa neoficiálnych správ išlo o kyselinu sírovú. „Štyridsaťročná žena bola transportovaná vrtuľníkom na Kliniku popáleninovej medicíny do Fakultnej nemocnice Královské Vinohrady. Dvaja muži boli prevezení do Fakultnej nemocnice v Plzni,“ uviedol tlačový hovorca Zdravotníckej záchrannej služby Plzeňského kraja Martin Brejcha. Žena je v stabilizovanom stave.

Pri útoku nakoniec utrpeli zranenia piati ľudia. „Kyselina zasiahla i útočníčku. Na mieste sa ďalej nachádzal muž so zranením hlavy,“ dodal Brejcha.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies