V Neapole sa láme chlieb pre Beníteza

NETKY.SK • 7 Máj 2015, 10:40 • 2 min
V Neapole sa láme chlieb pre Beníteza

NEAPOL - Najbližšie dni môžu rozhodnúť o budúcnosti trénera Rafaela Beníteza vo futbalovom SSC Neapol. Podľa webu goal.com sa agent španielskeho kouča dohodol na schôdzke s prezidentom a majiteľom klubu Aureliom De Laurentiisom.

slovakia

left justify in out

Vo štvrtok tím okolo slovenského reprezentanta Mareka Hamšíka nastúpi na prvé semifinále Európskej ligy proti ukrajinskému Dnipru Dnipropetrovsk. Neapolčania žijú nádejou na prvé finále niektorej z kontinentálnych pohárových súťaží od roku 1989 a zisku niekdajšieho Pohára UEFA - predchodcu Európskej ligy.


Benítezovo pokračovanie pod Vezuvom je otázne, hovorí sa o jeho odchode do Newcastlu United alebo West Hamu United. Počas uplynulého víkendu zarezonovala aj zaujímavejšia adresa - to keď sa na liverpoolskom Anfield Roade objavil transparent s nápisom "Preč s Rodgersom, Rafa späť".


Päťdesiatpäťročný Španiel sa však pre La Gazzetta dello Sport dušoval, že momentálne myslí iba na semifinále EL. "Prezident pozná môj názor, nech sa o tom porozpráva s mojím agentom. Najdôležitejšie zo všetkého je teraz pohárové semifinále. Uvedomujeme si, že finále po 26 rokoch má historický význam pre nás všetkých aj pre fanúšikov. Ponúka sa nám obrovskú príležitosť, musíme sa na ňu stopercentne sústrediť," povedal Benítez, ktorý prevzal taktovku SSC v lete 2013. Hneď v prvej sezóne získal s klubom Taliansky pohár a následne aj Superpohár.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies