REPORTÁŽ: Vo Fight Night Challenge si v boxe zmerajú sily známi raperi a profesionáli

NETKY.SK • 16 November 2021, 13:43 • 2 min
REPORTÁŽ: Vo Fight Night Challenge si v boxe zmerajú sily známi raperi a profesionáli

Bola to tlačovka, ako má byť. Trochu informácií, trochu hejtu, štiplavých odkazov a na záver sa musel moderátor Boris Valábik zahrať na rozhodcu. Dve mušie váhy, raperi Čis T a Frayer Flexing si potrebovali ručne vyjasniť pozície. Fight Night Challenge, ktorý sa uskutoční 27. decembra, sa začal v bojovom duchu. Pýtali sa, či to nie je kopírovanie toho, čo je úspešné v zahraničí.

slovakia

left justify in out

Organizátori akcie, agentura Evency a trnavskí Spartakus Fight Gym, stavili na veľkú šou, ktorú, ako sa vyjadrili všetci budúci bojovníci berú ako skutočnú výzvu a bojovať budú najlepšie, ako vedie.

 

Nejdeme po nenávisti, gentleman fight je lepší

Podľa toho, čo odznelo, nemajú „účastníci zájazdu“ cielenú prípravu zastrešenú agenturou. Každý si svoje schopnosti a rast rieši po svojom, podľa vlastného výberu. Keďže v hre sú veľké mená, zaznela, samozrejme aj otázka, či nejde len o bohapustú kópiu podobných výziev v zahraničí.

 

„Samozrejme sa to tak môže javiť, pravda je však taká, že v časoch, kedy sme to pripravovali, tak sa to nedialo. Tento zahraničný trend, ktorý sa ukazuje ako správny, nám dáva vietor do plachiet, že ideme dobrým smerom. Koniec-koncov, Rytmus mal zápas s Marpom, vieme, kedy, keď o tom vonku ani nechyrovali,“ vysvetlil šéf agentury Marko Daňo.

 

img

 

Ten zároveň na otázku, ako sa im podarilo dať dokopy tento dream team, uviedol: „ Máme za tie roky výborné vzťahy a vedeli sme, čo by mohlo ľudí zaujímať, aké typy zápasov, pričom sme si hovorili, či chceme ísť len po nenávisti a negatívnych emóciách, teda kto koho nenávidí koho,  Nakoniec sme si povedali, že to nebude len tento štýl, že tam dáme aj gentleman fight, ľudí, ktorí chcú odovzdať pekný športový výkon.“

 

Karta je jasná – kto proti komu?

Koncom decembra si svoje sily zmerajú:

Michal Plesník proti Erikovi Tlkancovi

Jakub Gazdík proti Denisovi Farkašovi

Čistychov proti frajerovi FlexKingovi

Moloch Vlav proti barberovi Lucky Royalovi

Patrik Rytmus Vrbovský proti Gáborovi Borárošovi

Attila Végh proti Emanuelovi Newtonovi, s ktorým sa stretne tretíkrát. Zatiaľ je stav ich zápasov 1:1, takže kto je lepší borec, sa rozhodne až teraz.

 

img

 

Frayer Flexking skákal do Čistychova

Teraz sa letmo pozrime, prečo vlastne pozvanie na súboj prijali.

 

Raper Čistychov:

Som tu najľahší zo všetkých, dostal som ponuku, ktorá mi dala  stará rocková hviezda z Piešťan, šedzivá, došla z dovolenky, a veľmi mu za to ďakujem, prijal som ju.

 

img

 

Barber Lucky King:

Vzal som to preto, lebo milujem výzvy, som trošku blbý a idem hlavou proti múru. Vôbec sa nebojím týchto krátkodobých výziev, táto je trojmesačná. Tak poďme na to… milujem to.

 

img

 

Raper Patrik Rytmus Vrbovský:

Ja som to prijal preto, lebo mám neustálu túžbu po diskomforte, potom preto, lebo mi to pripomína, odkiaľ som, pretože si uvedomujem, že v mojich 44 by som už nič nemusel robiť, potom určite preto, že po zápase s Marpom neustále trénujem s profesionálmi…

 

img

 

Raper Frayer Flexking:

V prvom rade chcem povedať, že je to pre mňa veľká česť, že tu dnes môžem byť, v druhom rade nie som rád, že vedľa mňa sedí človek, ktorý podporuje kotlebistov (k raperovi Molochovi),   a čo  sa týka tej výzvy, vždy sme sa bijávali na ulici… nie som bojovník, ale myslím, že to mám v sebe. Čistyho som kedysi počúval, ale budem rád, keď mu dám po papuli teraz… Cvičil som iba v base, tréning väzňa…

 

img

 

Raper Moloch Vlavo:

Ja sa venujem trénovaniu už roky a keď chalani prišli s týmto podujatím, chcel som skúsiť siahnuť na dno, čo ešte viac môžem spraviť, aby som zvýšil svoj výkon v tréningovom procese. (K poznámke od Frayera Flexkinga): Zbytočné reči okolo sú iba také prázdne slová.

 

img

 

Pozrite si celú tlačovú besedu, určite to stojí za to. Rozhovory s účastníkmi Fight Night Challenge vám prinesieme už o pár dní.

 

 

Možno vás zaujme: Vémola kritizuje Oktagon, o titul sa pobijú Krištofič a Kincl



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies