V Miláne sa začal najväčší veľtrh nábytkového dizajnu na svete. Súbežne s ním sa koná aj Milano Design Week

NETKY.SK • 16 Apríl 2024, 14:00 • 2 min
V Miláne sa začal najväčší veľtrh nábytkového dizajnu na svete. Súbežne s ním sa koná aj Milano Design Week

Veľtrh Salone del Mobile, ktorý bol založený v roku 1961, sa môže pochváliť širokou ponukou výrobkov nábytku, ktoré sa vyznačujú expresívnou silou a funkčnými, technologickými a materiálovými inováciami, navrhnutými na obohatenie domácej scény.

slovakia

left justify in out

Nápaditosť, vízia, inovácia, udržateľná dokonalosť a emócie tvoria známy slovník spoločností a značiek, ktoré vystavujú na Salone Internazionale del Mobile. Práve tu sa prezentujú prototypy a inovácie z hľadiska nábytku, domácich priestorov a životného štýlu: spálne, obývacie a jedálenské priestory, vstupné chodby a servisné priestory, vonkajšie priestory s ich nábytkom a skriňami, čalúnenia, stoly a stoličky vytvárajú scénu pre rozprávanie, ktoré sa začína touto miestnosťou a skúma, ako sa mení spôsob nášho života, a teda aj bývanie a zariaďovanie domácnosti.

Veľtrh tvorí viacero samostatných výstav, ktoré sa zameriavajú na nábytok, kuchyne, kúpeľne, bytové doplnky, ale aj prezentáciu talentov do 35 rokov. Súčasťou aktuálneho 62. ročníka sú aj tri veľké inštalácie. Jednu z nich vytvoril uznávaný americký režisér David Lynch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Barbora Šimkaninová
Zdroj: Denník N, Salone del Mobile, Foto: Salone del Mobile
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies