Premožiteľ Kohouta sa postaví proti skúsenému Gubovi! PML s ďalšou chuťovkou

NETKY.SK • 19 December 2023, 08:00 • 2 min
Premožiteľ Kohouta sa postaví proti skúsenému Gubovi! PML s ďalšou chuťovkou

Na PML 8 v Třinci nebudú tradične chýbať elitné mená československej postojovej scény. Borec, ktorý sa radí medzi najlepších muay-thai bojovníkov na domácej scéne, Ondřej Malina, sa vracia do ringu! Medzi jeho skalpy patrí napríklad skúsený bojovník OKTAGON MMA Matouš Kohout, ktorého porazil pred titulovým súbojom.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Český talent naposledy v Trenčíne bojoval o titul šampióna PML do 80 kilogramov. V tvrdom zápase napokon nestačil na Juraja Tuturu, čím zároveň prišiel o dlhú víťaznú šnúru. Prehru aktuálne vníma ako motiváciu posunúť sa ešte ďalej. „Uvidíte ma v tej najlepšej verzii, akú ste doposiaľ videli,“ konštatoval zástupca pražského Aplik Muay Thai Gymu.

Sily si zmeria so známym menom domácej scény. Štěpán Guba (18-8) má 23 rokov, na konto si počas kariéry pripísal viac ako 50 zápasov. Je majstrom Českej republiky v muay-thai a fanúšikovia OKTAGON MMA ho môžu poznať z projektu Underground.

Bojovník Muay Thai Gym Olomouc už absolvoval súboje s kvalitnými bojovníkmi ako Marco Novák, Tadeáš Růžička či Jan Pajtáš. Aktuálne má za sebou ťažšie obdobie. V ňom sa musel zotaviť zo zranení kolena, ktoré ho na dlhší čas vytrhlo zo zápasového tempa. Teraz sa vracia a je pripravený na čo najlepší štart v PML. Ak by nad Malinom vyhral, mohol by si čoskoro pýtať titulovú šancu!
 
PML 8 sa uskutoční už 3. februára v Třinci. Nová éra organizácie odštartuje v Hale STARS, kde sa fanúšikovia môžu okrem iného premiérovo tešiť aj na konfrontácie pod pravidlami MMA. Medzi oznámenými menami nechýbajú známe tváre domácej scény ako napríklad Vojto Barborík, Veronika Smolková, Melvin Mané či Jay-Jay Gottvald. Vstupenky si môžete zakúpiť v sieti predprodej.cz.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Zdroj foto: PML
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies