V miestnej nemocnici v Kežmarku prišlo na svet ukrajinské dievčatko

NETKY.SK • 8 Marec 2022, 09:12 • 2 min
V miestnej nemocnici v Kežmarku prišlo na svet ukrajinské dievčatko

KEŽMAROK – V kežmarskej nemocnici sa nedávno narodila malá Ukrajinka Eluzaveta. Hovorkyňa skupiny Agel SK Martina Pavliková informovala, že dievčatko prišlo na svet s mierami 4 000 gramov a 53 centimetrov.

slovakia

left justify in out

„Niektorí z jej súrodencov údajne ostali na Ukrajine. Mladšia, len dvojročná sestrička, ich pravdepodobne očakáva na fare v Starom Smokovci,“ uviedla. V súvislosti s vývojom pandémie nového koronavírusu sa v Kežmarku aktuálne starajú o 23 pacientov na kyslíkovom lôžku.

 

„Taktiež evidujeme jednu pacientku na gynekologicko-pôrodníckom oddelení a ďalší pacient potrebuje podporu umelej pľúcnej ventilácie. Naši kolegovia sa postupne vracajú do práce a v súčasnosti evidujeme už len sedem pozitívnych zamestnancov,“ priblížila námestíčka pre liečebno-preventívnu starostlivosť Lýdia Wikarská.

 

img

 

Možno vás zaujme: Prezidentka odobrila zjednodušenie procesu poskytovania dotácií pri Envirofonde



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies