V Londýne pribudla 69. vražda: Mladíci dobodali otca troch detí pre drobné

NETKY.SK • 1 Jún 2018, 13:15 • 2 min
V Londýne pribudla 69. vražda: Mladíci dobodali otca troch detí pre drobné

LONDÝN - Otca troch detí, ktorý pracoval ako poslíček, ubodala na smrť skupina mladíkov potom, čo im nechcel dať peniaze, ktoré mal pri sebe. Ide už o 69. vraždu v Londýne od začiatku roka. A nedošlo k nej v žiadnej špinavej uličke, ale v jednej z najdrahších oblastí v Chelsea, kde je priemerná cena domov milión a pol libier.

slovakia

left justify in out

Znovu šlo o zabíjanie v rámci černošskej komunity. Herečka Mika Simmons napísala na Twitter, že pred jej bytom bol práve ubodaný mladý černoch, píše  Daily Mail.

 

 

 

Svedkovia vypovedali, že krátko potom, čo muža ubodali, sa ho okolidúci pokúšali zachrániť. Pri čakaní na sanitku stihol povedať, že má tri deti. Keď sa objavila polícia, nariadila všetkým ľuďom, aby sa vrátili späť do svojich domovov, píše server stredoevropan.cz.

 

Muž bol nožom zasiahnutý do hrudníka a do stehna. Skonal vo chvíli, keď na miesto dorazili zdravotníci, a hoci oňho bojovali priamo na ulici, nepodarilo sa im ho oživiť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies