V januári sa uskutoční ďalší Zimný festival jedla

NETKY.SK • 2 December 2014, 13:04 • 2 min
V januári sa uskutoční ďalší Zimný festival jedla

BRATILAVA - V dňoch 14. až 17. januára sa bude konať tretí ročník Zimného festivalu jedla, do ktorého sa zapojí viac ako 30 reštaurácií z celého Slovenska.

slovakia

left justify in out

Každá z nich počas trvania podujatia ponúkne návštevníkom a návštevníčkam špeciálne festivalové menu. To pozostáva z troch druhov jedál - Naše ikonické jedlo charakterizujúce danú reštauráciu, Chute regiónov kladúce dôraz na použitie lokálnych a sezónnych surovín a Recepty našich mám zhotovené podľa rodinného receptu s dlhoročnou tradíciou.

 

Pre milovníkov dobrého jedla organizátori aj tentoraz pripravujú Gurmán busy, vďaka ktorým sa budú môcť stretnúť s obľúbenými šéfkuchármi. Trasy autobusov spresnia čoskoro, už teraz však avizujú, že záujemcovia a záujemkyne sa môžu tešiť na bratislavské, košické i tatranské gastronomické jazdy. Na návštevníkov a návštevníčky čaká tento rok aj viacero noviniek. Zúčastniť sa budú môcť napríklad na víkendových Gurmán pobytoch alebo zabíjačkách a koncertoch. Bližšie informácie o festivale sú dostupné na webstránke www.zimnyfestivaljedla.sk, prostredníctvom ktorej sa zároveň dajú zakúpiť aj lístky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies