Chelsea v úvodnom kole víťazne, Wolves zdolali Sheffield

NETKY.SK • 15 September 2020, 09:30 • 2 min
Chelsea v úvodnom kole víťazne, Wolves zdolali Sheffield

ANGLICKO- V pondelkových zápasoch Premier League si vyzbrojená Chelsea poradila na pôde Brightonu, Wolves zdolali Sheffield.

slovakia

left justify in out

Reece James hviezdil v prvom zápase Chelsea

Zápas začal v dobrom tempe, ale ani jeden z tímov sa nedostal do žiadnej vyloženej šance. Krátko po 20.minúte sa dostala nová posila Chelsea Timo Werner do sľubnej šance, obehol brankára Brightonu, ktorý mu zasiahol nohy a rozhodca nariadil penaltu. Na biely bod si postavil loptu taliansky expert Jorginho, ktorý nedal Mathewovi Ryanovi šancu a otvoril skóre. Brighton sa snažil vyrovnať a po zmene strán sa presadil nádhernou strelou spoza šestnástky Belgičan Leandro Trossard.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @livegoalsforyou2,

 

Chelsea dokázala okamžite odpovedať, mladučký Reece James vyslal nádhernú strelu, ktorá prekonala aj gól Trossarda a navrátil Chelsea vedenie v zápase. O 10 minúť neskôr, Chelsea spečatila svoje víťazstvo po rohovom kope Jamesa sa so šťastím presadil francúzsky obranca Kourt Zouma. Pre Franka Lamparda a jeho Chelsea je tento výsledok dobrým základom a dobrou prípravou pred zápasom s Liverpoolom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Weltdesfussballs (@weltdesfussballs_),

 

Wolves vstúpili do sezóny víťazne

Wolves cestovali v prvom kole na pôdu Sheffieldu, čo sa nezdalo ako ľahký zápas pre "vlkov". Tím Nuna Espirita vstúpil do zápasu perfektne, už v tretej minúte sa po dobrom centri Daniela Podenca presadil mexický ostrostrelec Raúl Jimenéz a Wolves viedli 1:0. Netrvalo dlho a skóre sa menilo znova, po rohovom kope Pedra Neta sa presadil stopér Romain Saiss. Skóre sa od šiestej minúty nezmenilo a Wolves si pripísali prvé tri body.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Wolves (@wolves),

 
 
 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies