V Egypte zatkli labuť kvôli podozreniu zo špionáže!

NETKY.SK • 2 September 2013, 18:00 • 2 min
V Egypte zatkli labuť kvôli podozreniu zo špionáže!

KÁHIRA – Špióni používajú na získanie rôzne techniky. Vo filmoch mnohí z nich používajú k svojej práci aj zvieracích pomocníkov. Priveľa takýchto filmov zrejme pozerajú Egypťania, ktorí zadržali labuť v domnení, že to je špión.

slovakia

left justify in out

Asi 300 kilometrov od egyptského hlavného mesta Káhira našiel muž „podozrivú“ labuť, ktorá mala na krku pripevnené elektrické zariadenie. Egypťan ihneď zobral labuť na políciu, kde ju „zatkli“ a zariadenie poslali na expertízu.

Technické oddelenie polície zistili, že sa nejedná ani o nálož a ani o zariadenie na získavanie informácií o okolí. Jednalo sa o sledovacie zariadenie, ktoré dávajú prírodovedci na zvieratá, aby vedeli čo a kde robili.

Egypťania sú v poslednej dobe obozretní. Na začiatku tohto roku ochrankár v jednej budove, priniesol na políciu holuba, pretože si myslel, že má na sebe pripevnený mikrofilm. Samozrejme žiadny mikrofilm na sebe nemal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies