J. Šeliga: "Zásadne odmietame žalobu na prezidentku. Ako sa k tomu postavia iné strany? Žilinka Ficov človek"

NETKY.SK • 23 September 2023, 20:00 • 2 min
J. Šeliga: "Zásadne odmietame žalobu na prezidentku. Ako sa k tomu postavia iné strany? Žilinka Ficov človek"

BRATISLAVA - "Ústavná žaloba je hlúposť a pokus prekryť zlyhania generálneho prokurátora Žilinku a viac ako 20 obvinených a odsúdených nominantov strany Smer." Toto Ficovo manipulatívne klamstvo podľa J. Šeligu (Demokrati) môže poslúžiť na dve veci. "Za prvé, všetci dnes vidia ako bráni Žilinku a že to je fakticky jeho generálny prokurátor. Za druhé, je to šanca, aby sa jednotlivé politické strany vyjadrili, či súhlasia a podporia takúto žalobu na prezidentku a tak sa pridajú k útokom na hlavu štátu a obrane Žilinku, hovorí Šeliga.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

"Strana Hlas, pre niektorých taká nádej na demokratickú vládu, čo urobíte? KDH, ktoré vajatá okolo Žilinku, čo urobíte, ak sa dostanete do parlamentu?" -pýta sa J. Šeliga.


"A zároveň verím, že toto je jasný odkaz ostatným stranám -  musíme spoločne mobilizovať voličov, aby prišli voliť. Zároveň vylúčte konečne Hlas, ktorý stále kryje Fica, aby ľudia naplno vedeli, čo nám hrozí. Pretože Peter Pellegrini nie je Ficov protivník, on je jeho zástanca," hovorí Šeliga.

 


"Kde boli doteraz, veď k stretnutiu malo prísť v roku 2021. To doteraz kryli trestnú činnosť? Doteraz Žilinka kryl trestnú činnosť. A zároveň, to keď sa Žilinka domáhal listami stretnutia s prezidentkou, tak to nemal byť pokus o informovanie o živých prípadoch, kde dal 363? Kaliňák, Fico a Gašpar sú priamo Žilinkovi zaviazaní.

Tak čo, kolegovia z PS a SaS, stále živíte tú ilúziu o “demokratickej” vláde s Hlasom?

Strana Demokrati je nádej na novú vládu bez Smeru a bez Hlasu. Ak budú Demokrati v parlamente, tak môže vzniknúť vláda bez Smeru a bez Hlasu. Máme to vo svojich rukách. Strana Demokrati ukazuje, že vie skutočne bojovať za spravodlivosť. Neustále demaskujeme Fica, Pellegriniho a Žilinku," vyhlásil člen predsedníctva strany Demokrati Juraj Šeliga.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Demokrati / Matúš Mandrák Foto: Noviny PLUS - Noviny.sk
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies