PL: Eriksen si znova zahrá futbal, prestúpil do Brentfordu

NETKY.SK • 31 Január 2022, 11:57 • 2 min
PL: Eriksen si znova zahrá futbal, prestúpil do Brentfordu

LONDÝN – Dánsky futbalista Christian Eriksen podpísal v pondelok zmluvu s anglickým klubom FC Brentford. Stredopoliar, ktorý skolaboval v zápase minuloročných majstrovstiev Európy, sa s účastníkom Premier League dohodol na spolupráci do konca tejto sezóny.

slovakia

left justify in out

Eriksena bude trénovať jeho bývalý tréner

 

Teším sa, že budem znovu pracovať s Christianom," povedal tréner Brentfordu Thomas Frank, pod vedením ktorého hral Eriksen v dánskej reprezentácii do 17 rokov: Vtedy mal 16 rokov a teraz je z neho jeden z najlepších stredopoliarov v Premier League. Má trofeje z celej Európy a hviezdny štatút v dánskej reprezentácii. Keď je v najlepšej forme, dokáže určovať hru, vie prihrať i sám skórovať."

 

Dvadsaťdeväťročný Eriksen mal zástavu srdca v júni počas zápasu s Fínskom a priamo na ihrisku ho museli niekoľko minút oživovať. Následne absolvoval početné vyšetrenia a voperovali mu kardiostimulátor, pre ktorý nesmie hrať v talianskej Serii A. Preto koncom minulého roka rozviazal spoluprácu s milánskym Interom. Začiatkom decembra prvýkrát od incidentu na ME trénoval so svojím bývalým klubom Odense Boldklub, v ktorom odštartoval kariéru. Pripravoval sa aj v Ajaxe Amsterdam, kde takisto v minulosti pôsobil. V najbližších dňoch pricestuje do Londýna a s tímom začne trénovať najskôr budúci týždeň: Ahoj všetci, som Christian Eriksen. Som rád, že vás môžem informovať o podpise kontraktu s FC Brentford. Neviem sa dočkať začiatku, dúfam, že sa uvidíme čo najskôr."

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies